Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου για όλο τον γυναικείο πληθυσμό του Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Αγαπητές κυρίες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορούμε, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από αίτημα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το οποίο έγινε αποδεκτό, και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας της Περιφέρεια Πελοποννήσου – Peloponnese Region, ξεκινά πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και τραχήλου της μήτρας, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στον Δήμο, με ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφία & Τεστ Παπανικολάου.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιακή μαστογραφία.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται από τις 20 Ιουνίου 2021 στην κινητή μονάδα που θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα 27413 60601,-664 & 27440 62000 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Ευελπιστώντας και πάλι στη θετική και άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

 

Δέκα φορητοί απινιδωτές θα μοιραστούν στις Περιφερειακές Ενότητες Πελοποννήσου

Τρεις συσκέψεις για τα αρδευτικά έργα στην Κορινθία

Η πρώτη υπαίθρια βιβλιοθήκη στην Κορινθία είναι και πάλι έξω

Πήγαν να διαρρήξουν επιχείρηση στην Κόρινθο αλλά πιάστηκαν από την ΟΠΚΕ Κορινθίας

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2021