Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μαρτυρία για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα «Χτυπημένη, τρομαγμένη, ζητούσε βοήθεια»

- Advertisement -

Τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε μια καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, όταν κάποιος την άρπαξε, τη βίασε και την χτύπησε, εγκλωβίζοντάς την στο διαμέρισμά του επί ώρες διηγήθηκε ένας από τους ανθρώπους που την έσωσε.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, την ώρα που η 50χρονη γυναίκα καθάριζε το ασανσέρ, ο άνδρας βγήκε από το διαμέρισμα του, την άρπαξε και την οδήγησε μέσα στο διαμέρισμα του, όπου την κράτησε από τις 10 το πρωί έως και περίπου στις 4 το απόγευμα.

Ο άνδρας που την έσωσε συνέχισε λέγοντας: «Είδα μια γυναίκα πολύ ταλαιπωρημένη, χτυπημένη και τρομαγμένη, η οποία ζητούσε βοήθεια. Σε εμένα είπε «βοήθεια, σώσε με», ενώ στον κύριο που βρέθηκε πρώτος δίπλα της είπε «με έχει βιάσει, με έχει χτυπήσει πολύ».

«Προσπαθήσαμε να την πάρουμε από εκείνο το σπίτι, την πήγαμε στο απέναντι διαμέρισμα και καλέσαμε την Αστυνομία», είπε ο άνδρας, προσθέτοντας ότι «υπάρχει πιθανότητα να υπήρχε και δεύτερο άτομο στο διαμέρισμα και να το έσκασαν από τον φωταγωγό, όπου υπήρχε και μια σκάλα».

Ο περίοικος σημείωσε ότι η γυναίκα «ήταν μελανιασμένη και χτυπημένη. Αφού πήγε η γυναίκα στο νοσοκομείο, ακούσαμε από την γυναίκα που την συνόδευσε ότι είχε και σπασμένα πλευρά».

cnn.gr

 

Εκτάκτως στο Νοσοκομείο Ναυπλίου η Μαριέττα Γιαννάκου

Το εκκλησάκι μέσα στη σπηλιά που κρυβόταν ο Παπαφλέσσας

Στους 40 βαθμούς Κελσίου θα φτάσει η θερμοκρασία στο Λουτράκι

Δασική φωτιά έχει ξεσπάσει στην Κυανή Ακτή Ηλείας

Euro 2020: Ιταλία vs Ουαλία – Μάχη για την πρωτιά του ομίλου στη Ρώμη

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog