Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πελοπόννησος: Άνοιξε η αυλαία της κρουαζιέρας. Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο με 4 κατάρτια στο Ναύπλιο

- Advertisement -

Το τετρακάταρτο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο Wind Star είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει το Ναύπλιο για την φετινή καλοκαιρινή σεζόν, μετά το μεγάλο διάστημα της καραντίνας και των μέτρων που επέφερε η πανδημία, Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021.

Το πλοίο που ουσιαστικά ανοίγει την «αυλαία» της κρουαζιέρας στο Ναύπλιο, προέρχεται από την Μονεμβάσια. Το πλοίο βρίσκεται αρόδο, ανοιχτά του Ναυπλίου και έχει 87 επιβάτες.

Το πολυτελές ιστιοφόρο πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο. Οι τιμές για 7ημερη κρουαζιέρα είναι 2500 δολάρια για καμπίνα Β’ , 2700 για καμπίνα Α’ και 5100 δολάρια για σουίτα.

Οι εκτιμήσεις για τη φετινή σεζόν σε ότι αφορά την κρουαζιέρα ποικίλλουν, καθώς αναμένεται να έχουμε ένα σημαντικό αριθμό πλοίων που θα προσεγγίσουν το Ναύπλιο.

 

«Φεγγάρι της Φράουλας» – Η τελευταία μεγάλη υπερπανσέληνος για το 2021

Αφιέρωμα του “Εθνος” για παραλία – κόσμημα στο Λουτράκι

Κίνημα Αλλαγής: Στηρίξτε τις επιχειρήσεις Κορινθιακής Σταφίδας και τους Σταφιδοπαραγωγούς

Πρωταθλήτρια 2020-2021 η ομάδα μπάσκετ παίδων του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί για τα εκβιαστικά email

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βρε που είναι το σχόλιο?? Είπε να πάει και ο Αντρικος μια κρουαζιέρα και χάθηκε το σχόλιο.😜😜Να το ξαναγράψω δεν θα το πετύχω. Είχα γράψει για κάτι μέλλοντικα σχέδια για κρουαζιέρα με την σύζυγο και λέω μέλλοντικα γιατί τώρα δεν έχουμε τον χρόνο, λεφτά υπάρχουν που έλεγε και ο Γιωργάκης 😜Είχα γράψει για κάποιον γνωστό μου που ήταν Καπτεν σε κρουαζεροπλοιο στην Καραϊβική και τέτοια κόλπα 😬Αντρικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog