Στην ειδική εκδήλωση παρουσίασης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις EKO Acropolis Rally παρέστη ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος” Stavros Niarchos Foundation Cultural Center.

“Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στη διεξαγωγή και υλοποίηση της παγκόσμιας αυτής αθλητικής διοργάνωσης η οποία θα προβάλλει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας και τη χώρα συνολικά, σε παγκόσμιο επίπεδο” δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης.

Η σημαία της εκκίνησης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που επανήλθε στο ημερολόγιο του WRC – FIA World Rally Championship θα πέσει κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, με την εικόνα των πλέον σύγχρονων αγωνιστικών αυτοκινήτων κάτω από το πιο αναγνωρίσιμο μνημείο της χώρας, να ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Οι επόμενες τρεις ημέρες θα οδηγήσουν τα πληρώματα αρχικά νότια, προς την Πελοπόννησο, και ειδικότερα προς τη βραβευμένη από το κοινό του WRC ειδική διαδρομή Άγιοι Θεόδωροι και στην ε.δ. Λουτράκι, που και πάλι θα φέρει την ομώνυμη πόλη στο επίκεντρο του θεσμού.

Η συνέχεια θα δοθεί στις ε.δ. Θήβα και Ελάτεια, ενώ οι επόμενες δύο ημέρες θα αποτελέσουν αποκλειστικά «υπόθεση» της κεντρικής Ελλάδας, όπου και το επίκεντρο του αγώνα (Λαμία), με τη σκυτάλη πλέον να παίρνουν κάποιες ειδικές διαδρομές ταυτόσημες του αγώνα!

 

Αποχωρεί ο Σπανούλης από το μπάσκετ. Η ανακοίνωση του

Δήμος Σικυωνίων: Σχεδόν 400 νοικοκυριά ενισχύθηκαν με τη διανομή τροφίμων από το ΤΕΒΑ

Να πως ξεκινούν οι μύθοι για απόκοσμα πλάσματα. Το θηλαστικό που θυμίζει γοργόνα!

Κόρινθος: Φωτίστηκε το γήπεδο Εξαμιλίων

Χρυσό για τον Λευτέρη Πετρούνια. Πήρε το εισιτήριο για Τόκιο (video)