Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων: Άλλαξε χέρια η έδρα της Μαριλένας Σούκουλη

- Advertisement -

Η σύνθεση της Βουλής αλλάζει έπειτα από τις αποφάσεις που εξέδωσε το Εκλογοδικείο την Τρίτη, κατόπιν επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων. Συγκεκριμένα, άλλαξε χέρια η έδρα στην Κορινθία με την αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΝΔ, Μαρία Ελένη Σούκουλη-Βιλιάλη να παραδίδει την έδρα της στον Κωνσταντίνο Κόλλια.

Η κα. Σούκουλη-Βιλιάλη είχε εκλεγεί βουλευτής για πρώτη φορά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, συγκεντρώνοντας 8.583 ψήφους. Υπήρξε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας. Από το 2010 έως το 2019 υπήρξε περιφερειακή Σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, ενώ την τετραετία 2006-10 ήταν νομαρχιακή σύμβουλος στην Κόρινθο.

Όσο για τον κ. Κόλλια, επιστρέφει στα κοινοβουλευτικά έδρανα έπειτα από 6,5 χρόνια. Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ. Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2007 και μετά το 2010 είχε διατελέσει αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης στη ΝΔ. Επίσης στις Νομαρχιακές Εκλογές του 1998, του 2002 και του 2006 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης νομαρχιακός σύμβουλος στην Κόρινθο, ενώ δύο φορές έχει διατελέσει αναπληρωτής νομάρχης. «Η επιστροφή μου στα κοινοβουλευτικά έδρανα ύστερα από 6,5 χρόνια, με γεμίζει συγκίνηση και ευθύνη», δήλωσε μετά την απόφαση του Εκλογοδικείου ο κ. Κόλλιας.

 

Λουτράκι: Μια θέση εργασίας σε ξενοδοχείο

Σοβαρό τροχαίο κοντά στα φανάρια της Αρχαίας Κορίνθου (φωτο)

Πασίγνωστα μπισκότα κανέλας από την Αλλατίνη ανακαλεί ο ΕΦΕΤ

Π.Νίκας για τα γυρίσματα διεθνούς ταινίας: “Είναι σημαντικό να προβάλλεται η Περιφέρεια μέσω διεθνών αξιόλογων παραγωγών”

Εστίαση: Πως θα λειτουργεί για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog