Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία»: Πρώτη δράση στην παραλία Καλάμια Κορίνθου

- Advertisement -

Με στόχο αφενός να γνωρίζουν οι λουόμενοι τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης που αφορούν την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα και αφετέρου την φροντίδα για μια καθαρή ακτή, πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 η πρώτη από τις πέντε δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και πληροφόρησης του δήμου Κορινθίων, στα πλαίσια του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία».

Η δραστηριότητα υπό τον τίτλο «Ομιλία από το ναυαγοσώστη για τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και επίδειξη εικονικής διάσωσης από αυτόν και ομιλία του υπευθύνου της ακτής για την καθαριότητα της ακτής» θα λάβει χώρα στην παραλία «Καλάμια» στις 10: 30 π.μ .

Η δραστηριότητα απευθύνετε προπάντων σε μαθητές όλων των βαθμίδων αλλά και μεγάλους.

 

Χρηματική απάτη 5εκατ. προς ΕΟΠΥΥ: 65 άτομα εμπλέκονται – 13 συνελήφθησαν

Δήμος Κορινθίων: “Περιορίστε την κατανάλωση νερού τις ημέρες του καύσωνα”

Ευχαριστήρια επιστολή του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου για το Ξενοδοχείο Μαντάς

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων στην Π.Ε. Κορινθίας

Ο Πέτρος Τατούλης θέτει εκτός παράταξης τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βασίλη Σιδέρη

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κομπλέ και στα Καλάμια και σε όλες τις παραλίες θα πει ο Αντρικος. Τώρα που είπα παραλίες να σας πω κάτι σχετικό για παραλίες που διάβασα σημερις και απογοητευθηκα. Ο λόγος για το μαγιό 🩲🩳Είδα σε ένα άρθρο τι μαγιό δεν πρέπει να φορούν τα αγοράκια στις παραλίες. Δεν πρέπει να φοράς Speedo στυλ δεν πρέπει να φοράς μακρυά βερμούδα. εφαρμοστη βερμούδα η σορτσάκι παραλλαγή (αυτό δεν το κατάλαβα)! Ωραιότατα και συμφωνώ και εγώ αλλά δεν μας είπε στο άρθρο τι να φορέσουμε ώστε ο Αντρικος να πάει να αγοράσει. Για αυτό απογοητευθηκα. Καθησα να διαβάσω το άρθρο και δεν με διαφωτίσε😜Ρε εσείς φαντάστητε το Μαρινακης να φοράει μαγιό Speedo 😜😜😜Αντε καλά μπάνια σε όλους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog