Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τελική ευθεία για το Euro 2020 – Σήμερα αρχίζουν οι προημιτελικοί

- Advertisement -

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Σήμερα αρχίζουν οι προημιτελικοί αγώνες και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε διαφορετικές πόλεις. Οι ομάδες που θα επικρατήσουν θα κλείσουν τα τέσσερα εισιτήρια για το Λονδίνο, όπου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός.

Φαβορί για την πρόκριση είναι η Ισπανία κόντρα στην Ελβετία και η Αγγλία στο ματς με την Ουκρανία.

Πιο αμφίρροπα είναι τα άλλα δύο παιχνίδια. Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ιταλία. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Τσεχίας με τη Δανία.

Το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

– 19:00 Ελβετία-Ισπανία (Αγία Πετρούπολη)

– 22:00 Βέλγιο-Ιταλία (Μόναχο)

Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

– 19:00 Τσεχία-Δανία (Μπακού)

– 22:00 Ουκρανία-Αγγλία (Ρώμη)

 

Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιάτο στο ύψος των διοδίων

Τι απαιτείται για τις μετακινήσεις προς τα νησιά – Οι εξαιρέσεις

Υπουργείο Υγείας: Οι ανακοινώσεις για Green Pass και μετακινήσεις από νομό σε νομό

Αυξήθηκαν ελαφρώς τα κρούσματα την Πέμπτη 01 Ιουλίου 2021 – Μειώθηκαν οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του ιερέα που ασελγούσε σε ανήλικους

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οποιος περάσει από το Ιταλία -Βέλγιο θα πάει τελικό με τους Εγγλέζους !!Και μην μου πει κανείς ρε Αντρικό μεγαλε αναλυτή με την Ισπανία πως θα ξεμπλέξουν οι Ιταλοί και οι Βέλγοι ??Η Ισπανία είναι ψωφια !Ειναι και λουζερς !!Παμε τώρα στα λιοντάρια τα 11 !!Οι Άγγλοι πάντα σηκώνουν ένα ολόκληρο έθνος στους ώμους τους !Αυτο στο παρελθόν και με καλύτερο υλικό ,παιχταράδες δηλαδή δεν το κατάφερε να πάρει κάποιους τίτλους !!Ετσι είναι το τόπι !Η πίεση και η ψυχολογία είναι μεγάλη υπόθεση !!εκτος από ικανότητα θέλει και κρύο αίμα !Να γιατί κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί που έλεγε και ο Λινεκερ !Να δούμε !Παντως εδώ στο νησί όλοι για αυτο μιλούν από το πρωί μέχρι το βράδυ !οι ουαλλοι ουτε κρύο ουτε ζέστη !ετσι και αλλιώς τους Άγγλους δεν τους γουστάρουν είναι γνωστά αυτά !!Τωρα το σχόλιο θα περάσει θα το στείλω εδώ είναι το θέμα !!κατι γίνετε μαλλον από την πλευρά μου θέλω να πιστευω !!

  2. Βλέπω τώρα το ματσάκι την Ελβετία με την Ισπανία !Αργηγος ρε ολόκληρης Ελβετία ένας Αλβανός !!!15 διαφορετικές εθνικότητες έχει η Switzerland 🇨🇭!Στον εθνικό τους ύμνο μόνο οι φίλαθλοι τον λένε !!Ετσι είναι αυτά και ο Αντρικος που είναι ρομαντικός ποδοσφαιρόφιλος δεν του αρέσουν και αυτά !Βρε εδώ έχει κοτζάμ Γερμανία ξένες εθνικότητες η Ελβετία θα εμενε ετσι !!Αντε θα σας κάνω και πρόβλεψη μην ξέροντας ποτε θα περάσει και αν περάσει το άρθρο !Η Ελβετία θα το πάρει το ματσάκι Αντρεαςspeaking!!το σχόλιο είναι 5 λεπτά μετά την ενάρξει του αγώνα

  3. Καλά βρε παιδιά θα τελειώσει το Euro και ακόμα να περάσουν τα σχόλια 😜😜Γίνανε και τα ματσάκια Τσεχία Δανία 1-2 και η Αγγλία μια 4αρα στην Ουκρανία.Χτες πάντως έπαθα πλάκα με την Ιταλία. Πολύ τόπι μιλάμε εκτός αν το Βέλγιο ήταν πολύ χάλια που δεν νομίζω. Η Ισπανία πρέπει να ανάψει κανένα κερί που την γλίτωσε από την Ελβετία. Αν δεν είχε μείνει με 10 παίχτες θα τους κέρδιζαν. Πάντως μετά βάλανε το πούλμαν στο τέρμα να το πάνε στα πέναλτι που είχαν ελπίδες λόγο ότι είχαν καλό τέρμα αλλά τα πέταγαν στα περιστέρια. Ο θρύλος τώρα ανεβάζει σιγά σιγά στροφές για να είναι έτοιμος στα προκριματικά. Οι άλλοι ψωνίζουν από το πάνω ράφι 😅😅😅Και θα τους φταει ο Μαρινακης πάλι Αντρικος αν περάσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog