Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ανοιξε τις πύλες της η 24η Εκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου

- Advertisement -

Την 24η Εκθεση Αγροτουρισμού Επιδαύρου, που άνοιξε τις πύλες της προχθές Παρασκευή 2 Ιουλίου στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, επισκέφθηκε χθες Σάββατο 3 του μήνα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Τον περιφερειάρχη συνόδευαν, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο Π. Νίκας σημείωσε ότι επιδίωξη της περιφερειακής Αρχής αποτελεί η πολυεπίπεδη αναβάθμιση, ήδη από τον επόμενο χρόνο, της έκθεσης στο πλαίσιο μελέτης την οποία θα αναλάβει η Περιφέρεια.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, την οποία είχε επισκεφθεί την Παρασκευή και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός καθώς και ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, είναι προγραμματισμένα να γίνουν στις 8 το βράδυ, σήμερα Κυριακή 4 Ιουλίου.

Η έκθεση θα λειτουργεί έως τις 8 Αυγούστου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ενώ κάθε Κυριακή θα λαμβάνει χώρα και μία σημαντική εκδήλωση στον χώρο της.

 

Προσλήψεις μέσω των 100.000 νέων θέσεων για τους εποχικά εργαζόμενους

Τουρισμός για Όλους: Από τη Δευτέρα 05 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για νέους δικαιούχους

EURO 2020: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

“Η Βενετία του Αργοσαρωνικού” – Πανέμορφα πλωτά κανάλια διασχίζουν τον οικισμό σε μήκος 3,5 χιλιομέτρων

Ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις στην πυρκαγιά στα Μέθανα

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog