Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

EURO 2020: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

- Advertisement -

Η πρόκριση της Αγγλίας το βράδυ του Σαββάτου (03/07) ολοκλήρωσε το παζλ με τις τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος στην ημιτελική φάση του Euro 2020.

Η Αγγλία σκόρπισε το βράδυ του Σαββάτου (03/07) την Ουκρανία 4-0 και ήταν η τελευταία που τσέκαρε το εισιτήριό της για τα ημιτελικά του Euro 2020.

Στην ημιτελική φάση νωρίτερα είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους Ισπανία (κέρδισε την Ελβετία στα πέναλτι) και Ιταλία (απέκλεισε 2-1 το Βέλγιο) από την Παρασκευή (02/07), ενώ στο πρώτο χρονικά ματς του Σαββάτου η Δανία υπέταξε την Τσεχία (2-1).

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα έχει μια μικρή διακοπή και η δράση θα επιστρέψει την Τρίτη (06/07) και την Τετάρτη (07/07) με τη διεξαγωγή των ημιτελικών στο Γουέμπλεϊ, εκεί που θα λάβει χώρα και ο τελικός της Κυριακής (11/07).

Euro 2020 – Τα ζευγάρια των ημιτελικών

06/07 22:00 Ιταλία – Ισπανία | “Γουέμπλεϊ”, Λονδίνο

07/07 22:00 Αγγλία – Δανία | “Γουέμπλεϊ”, Λονδίνο

Euro 2020 – Ο τελικός

11/07 22:00 Νικητής 1 – Νικητής 2 | “Γουέμπλεϊ”, Λονδίνο

sport24

 

To SPORTCAMP εισήλθε δυναμικά στα αθλητικά δρώμενα! Loutraki Junior & Elite Summer Basketball Camp 2021!

Στην κορυφή του ελληνικού πινγκ-πονγκ ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

18o Ράλλυ Κορίνθου: Με άρωμα Ακρόπολις και Κέντρο Αγώνα το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσπανια με Ιταλια σημερις. Κατά αρχάς να πούμε ότι έχουν στον πάγκο τους δύο μεγάλες προσωπικότητες και φυσικά μπαλαδορους προπονητές. Όπως είπαν και οι δύο σε δηλώσεις του δεν παίζουν αυτοί μπάλα αλλά οι παίχτες στο γήπεδο και σε περίπτωση επιτυχίας δεν θα είναι αυτοί η ήρωες. Έτσι είναι θα πει και ο Αντρικος!! Ο Αντρικος βλέπει την Ιταλία να περνάει βάση το τι έχει δείξει μέχρι ώρας. Τώρα αν η Σπανιολοι μας έχουν καμία έκπληξη για τον ημιτελικό δεν το ξέρω. Στο αυριανό ραντεβού με την ιστορία των λιονταριών βλέπω ένα 3-0 απέναντι στους συμπαθητικους Δανούς. Τώρα αν έρθουν ανάποδα ξέρετε εσείς ο Γκαντέμης ο Αντρικος. Τα είχα αναλύσει και καλύτερα αλλά ένας θεός ξέρει τι γίνετε στο μπλογκ 😜❤️

  2. Σε άλλο άρθρο έγραψα για την θρυλική Ραφαέλα Καρα που έφυγε από την ζωή χτες !Να πω εδώ ένα μπράβο στην ιταλική ποδοσφαιρικη ομοσπονδία που ζήτησε από την ΟΥΕΦΑ σήμερα στο Γουέμπλεϊ να επιτρέψουν στην προθέρμανση των ομάδων να παίζουν τραγούδια της Ραφαελας !,Το θρυλικό A far amore comincia tu καθώς και αλλά τραγούδια θα τιμήσουν με αυτο τον τρόπο την σπουδαία show woman 👩🏼!!Να πούμε εδώ ότι η Ραφαέλα ήταν φανατική οπαδός τον Αζουρι και γενικά ποδόσφαιρο φίλη ⚽️⚽️Αυτά να τα βλέπουν ορισμένοι που την λέξη σεβασμό προς την ιστορία και γενικά σεβασμό δεν την έχουν στο λεξιλόγιο τους και αν ξέρουν καντάρια γράμματα από εμάς τους αμόρφωτους !!Αντρικος αν περάσει πριν το μνημόσυνο της Ραφαελας 😎

  3. Αντε να δούμε και τους Άγγλους απόψε ,τον τελικό ,να τελειώνει και το ευρωπαϊκό ,να μαζευόμαστε στα δικά μας !!λογο των καθυστερήσεων στα σχόλια έχω αφήσει θεματάκια προς ανάλυση Αντρικος style!!Δεν θα γράψω για τον θρύλο μην σας δημιουργώ ψυχολογικά 😜😜😜Παμε έναν έναν τους πελάτες μας !ΠΑΟΚ 😂Μεταγραφές από το πάνω ράφι έταξε ο Ιβαν στον Κλαψεσκου 😂😂Ο Ολιβέιρας που δεν κάνει στην ΑΕΚ κάποιος Νικάς Νικας από τον Λεβαδειακό και τέτοια ονόματα να πέσουν τα τσιμέντα στην Νέα τούμπα που θα φτιάξει ο Ιβαν !ΑΕΚ με κεφαλαία next !!Εκει για πάνω ράφι δεν είπε ο Τίγρης να τα λεμε αυτά !Εχουν κόλλημα με τον Αραουχο 😜😜κάθε μεταγραφική περίοδο από τότε που έφυγε ερχετε και υπογραφή κλπ κλπ !!Βρε ο καλος ο παιχτης θέλει χρήμα !θελει χρήμα η ομάδα που τον πουλάει θέλει και ο παιχτης !Εχει ο Τίγρης να δώσει ??Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο της κάθε ομάδας !Εμεις με τόσους παιχταράδες που έρχονται και φεύγουν και μουρμουρίζουμε Φαντασου !Αντρικος

  4. Aθάνατη η Rafaella Cara με το θρυλικό a far l’amore comincia tu, το οποίο έχει τραγουδίσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία και ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, ο εθνικός μας σταρ, ο οποίος είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και θρυλικός οπαδός της εθνικής της καρδιάς μας, σεβόμενος τον αθλητισμό και τιμώντας την Ελλάδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

  5. Σωστος ο 0102!Τετοιους σχολιαστας γουστάρει ο Αντρικος !Να σχολιάζουν και να ενημερώνουν συγχρόνως τους υπόλοιπους !Επειδη δεν τα θυμαμε και καλά να με βοηθήσει ο φίλος !!Αυτο το τραγούδι της Ραφαελας νομίζω το είχε τραγουδήσει και η Μπεσυ Αργυράκη αν θυμαμε καλά !!Ωραιες εποχές που έχουμε περάσει εμεις η 50 και βάλε !!Και Ραφαέλα Κάρα και Τομ Τζοόυνς και Χούλιο Ινγλεσιας και Ντασέν και τέτοια τέρατα της μουσικής σκηνής παρακολουθούσαμε στην κρατική τηλεόραση !Ωραια χρόνια !Τυχεροι όσοι μεγάλωσαν με αυτά !Τωρα ανοίγεις το «κουτί « και δεν ξερεις από που θα σου έρθει και τι θα σου έρθει 😂😂😂Τώρα που είπα για τον Τομ Τζοόυνς να σας πω ότι έχει κάτι σοβαρά προβλήματα υγειας και Ελπιζω να μην έχουμε τίποτα ΑντρεαςΛεκκαςΟυαλλια⭐️⭐️⭐️⭐️🏆🏆+🏆48 άσχημα νέα και για τον θρύλο της Ουαλλιας το Σερ Τομ Τζοόυνς !!

  6. Όχι καλέ μου φίλε, σε διορθώνω, η Μπέσυ Αργυράκη δεν το τραγούδισε ποτέ. Το τραγούδισε όμως η Τζένη Βάνου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ο Ντάνυ Άλμπα και ο Ρούντυ Τομτζάνοβιτς. Δεν πειράζει που δεν το ήξερες, γιατί δεν είναι πολλοί της classic Music. Ο πολύς Τom Jones έχει τραγουδίσει το delilah και το burnin’ down the house. Ίσως όμως ήξερες πως ο Tom Jones ήταν πολλά έτη παντρεμένος με την Melinda Trenchard. Και για την ιστορία, είχαν σχεδόν χωρίσει το ’68, αλλά τελικά τελικά έμειναν μαζί ως το τέλος. Μάθε μπαλίτσα, που έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Αλέφας σε στυλ Γκάουντι Γουίλσον. Τον θυμάσαι τον Γκάουντι; Εσείς οι 50 και βάλε κανονικά ξέρετε όλα τα LPs του, γιατί ήταν μοναδικός. 55άρης και να μην τον ξέρει είναι αδύνατον και απλοποιημένο.

  7. Tι Ραφαελα Καρα και τετοια ρε ουαλό? Ειχε τη φωναρα της Σωτηριας Μπέλλου? της Ρόζα Εσκενάζι? της Μαιρης Λιντα? Στο τραγουδι ειμασταν πιο μπροστα !!

  8. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε 0145. 🙄Τα γνωρίζω φυσικά τα περισσότερα που μας λες αλλά νομίζω ότι έχεις ένα λαθάκι σχετικά με την Μπεσυ Αργυράκη. Όχι μόνο το έχει πει αλλά το έχει και σε δίσκο διασκευάσει στα ελληνικά το 1977. Σκόρπια φιλιά ο τίτλος. Τώρα να το έχει τραγουδήσει η Τζένη Βανου λίγο περίεργο 🤔Την Τζενυ Βανου της έχω μεγάλη αδυναμία και θα το ήξερα. Τέλος πάντων δεν θα μαλωσουμε. Καλησπέρα φίλε Αντρικος

  9. Εντάξει βρε αδερφέ όπως έχουμε εμείς την Μπελου και την Λίντα έχουν και οι Ιταλιανοι την Ραφαελα και την Ρωμινα και την Τζιτζιολινα 😀😀😀πάντως τώρα που λέμε για Ιταλία φέτος έχουν άστρο οι μακαρονάδες 🇮🇹Πήραν την Eurovision πήγε Ιταλός στον τελικό του Wimbledon για πρώτη φορά στην ιστορία και παίζουν και τελικό με τους Εγγλεζους στο ποδόσφαιρο 👍Forza Italia. Αυτή η Εσκεναζι δεν έλεγε το Δημητρουλα μου και σμυρνεικα αν θυμαμε καλά 😜ρε τι αμαρτίες πληρώνω ο γάβρος. Γεια σας μάγκες και μαγκισες του μπλογκ

  10. Όχι φίλε μου καλέ. Το Χαρικλάκι τραγουδούσε η Εσκενάζυ όχι το Δημητρούλα μου. Σιγά μην τραγουδούσε και τον ύμνο του ολυμπιακού. Η Ρόζα είχε φωνάρα, όχι Ραφαέλα Καρά και κουραφέξαλα. Η μουσική δεν είναι το δυνατό σου σημείο τελικά, αλλά η μαγιά. Ας είσαι καλά πάντως.

  11. Mην το ψάχνεις. Από την στιγμή που κάποιος είπε πως φέτος είναι η χρονιά των τριών λιονταριών, τους γκαντέμιασε, όπως και τον Τσιτσιπά. Τί περίμενες; Ο άνθρωπος το’χει μέσα του!!!!!!

  12. Αν η Αγγλία το έπαιρνε, ο φίλος μας ο Αντρίκος θα ζούσε πρωτοφανείς στιγμές πανηγυριών! Τελικώς όχι, οπότε γυρίζουμε στην καθημερινότητα μετά το euro, στα μπανάκια μας εμείς, κι εκείνος ο καψερός στην δουλειά του, αφού προτίμησε την οικονομική μετανάστευση, αντί να μείνει και να παλέψει στον τόπο του, όπως κάνουμε όλοι μας. Επιλογή του, σεβαστή, αλλά ας μην διαμαρτύρεται για τις συνέπειες. Κερδίζει μάξιμουμ 17.000 τον χρόνο, αλλά δεν μπορεί να χαρεί τη ζωή που ζούμε στην Ελλάδα. Επιλογή του αλλά ας είναι καλά.

  13. Καλά να πάθουν οι άγγλοι αφού δεν μπορούν να βαρέσουν πέναλτυ. Αυτοί που τα έχασαν, δεν αξίζουν να λέγονται ποδοσφαιριστές εθνικής. Καλύτερα να αλλάξουν επάγγελμα. Ας γίνουν ανειδίκευτοι εργάτες ή εκφορτωτές τσουβαλιών για τιμωρία. Είναι άξιοι της τύχης τους.

  14. Εκτός από άμπαλοι είστε και «καφσας « που λένε και στην Περαχώρα !!Ο Αντρικος επειδη ξέρει τι λέει και θυματε τι λέει να σας το ξαναγράψω !Ειχα πει ότι με τα χάλια που είναι όλοι οι «μεγάλοι «μπορεί να το σηκώσει η Αγγλία !Ουτε λάτρεις του ποδοσφαίρου της Εθνικής Αγγλίας είμαι ουτε φυσικα θα πανηγύριζα !!Οι Άγγλοι το μόνο που μπορείς να τους κατηγορήσεις είναι ότι είναι γενικά άμπαλοι !Παθος είχαν πάντα το ίδιο και οι ομάδες τους στο Αγγλικό πρωτάθλημα !!Ασε θα πάει μακρυά η βαλίτσα να σας τα εξηγώ !Τωρα στα αλλά για την γκαντεμια και τα 17 χιλιάρικα περαστικα και να φοράτε καπελάκι για τον ήλιο !Αντρικος

  15. Καλά μάθε πρώτα ποιος τραγουδάει την Δημητρουλα και μετά πες μας για το δυνατό σημείο 😀😀😀Ρεμπέτικα τραγουδούσε άρα θα μπορούσε να πει και τον ύμνο του ολυμπιακού άμα λάχει. Ύποπτο σε βλέπω εσένα με την Ρόζα την ναζιάρα αλλά είπαμε τις κόβει όσο γίνετε τις μανουρες ο Αντρικος. Τώρα αν τον πολύ τσιγλισουν τον Αντρικο μπορεί να σας πει και κανένα Α ριβε ντετσι Αντε γειά στα Greek 🇮🇹😎🏆

  16. Κόλλησες εσυ με το Δημητρουλα. Σιγα μην τραγουδαει και το ουαλιτσα η Εσκεναζυ. Ρε που μπλέξαμε με τον καθεναν εδω μεσα…..

  17. Υποσχέθηκε ο μέγας Μαρινάκης να χτίσει και mosque στου ρέντη για να προσεύχεται η ομάδα όταν έχει προπόνηση. Είναι ζήτημα αν δυό-τρεις θα’ναι εκτός. Θα προσλάβει και ιμάμη για την ανάγνωση της προσευχής. Το καλύτερο θα ήταν να μην μπει σε τέτοια έξοδα, ώστε να κρατάει το επίδομα πρωταθλητού που ετσιθελικά του χαρίζει η ομισπονδόα, αλλά να μετακομίσει κατευθείαν η ομάδα στο μπακού και να παίζει εκεί. Πληρεί πλήρως τις προδιαγραφές. ☪🇦🇿⤴🛐🕌🕋⚽🧕

  18. Έφυγε δυστυχώς και ο μέγας Τόλης που έχει τραγουδίσει με μεγάλη επιτυχία το a far l’amore comincia tu και το Δημητρούλα μου. Δυστυχώς δεν τραγούδησε ποτέ το you’ll never walk alone!

  19. Ρε ποτε θα πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ 😂😂😂😂ξανα θα μας πεις !!Ασε τι θα φτιάξει ο μπαμπάς Μαρινακης !!Τωρα που είπα Μαρινακης να θυμηθώ να στείλω μυνημα στον Πρόεδρο που έχει τα γενέθλια του αύριο στις 30 Ιουλίου !!Θα βάλω και μια ανάρτηση στο φέισμπουκ με την φωτογραφία που είναι ξουρισμενος 😜και να του ευχηθώ Πολυχρονος και τα χρόνια του κούπες και πρωταθλήματα !Αντε γεια και στον άλλο τον καφσα με την Ραφαέλα την Κάρα !!Ρε για την λαλακια πρέπει να βρουν φάρμακο οι επιστήμονες όχι για τον κορονοιο !Αυτη είναι η νούμερο ένα ασθένεια στον κόσμο και από ότι βλεπουμε εδώ μέσα έχουμε και πολλούς εκεί στο ωραίο μας Λουτρακι !Ευτυχως που φυσάει που και που και αερίζετε το κεφάλι 😂😂😂

  20. Άρης και ΑΕΚ δυστυχως αο Ιούλιο στον καναπέ !!Ο θρύλος όπως πάντα απλα και σταθερά συνεχίζει και ταυτόχρονα ενίσχυση όπου χρειαζετε !!Τωρα οι άλλοι με τους Αραουχο και στους Βαρνιες και Σβαρνιες θέλουν και πρωτάθλημα !Ασε οι άλλοι οι κομπλέξαρες στην Σαλονικα !Παμε για Νταμπλ λέει ο Μουρίνιο των φτωχών !!Βρε Νταμπλ νταμπλας κάτι θα πάρετε !Μεχρι και ο Μέγας Ιβαν είπε ενωμένοι σαν γροθιά για τον τίτλο !!Παρε πρώτα κανένα παίχτη της προκοπής και μετά 30 χρόνια κάτι θα γίνει !!Αντε γεια μας Αντρικος πρωταθλητής και κυπελλούχος 2021-22 🏆🏆+🏆

  21. Η ολυμπιακάρα πετάει επιθετικά με νέφτσι και λουντογκόρετς. Αλλά είναι και άτυχος. Δεν τον βοηθάει καθόλου η κλήρωση και έτυχε με μεγαθήρια. Χάθηκε να κληρωθεί με την δυναμό Πόγραδετς ή τον Αίαντα Τιράνων? Πάντως ο άξιος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βγει πάλι πρωταθλητής με την συνδρομή του noor-1 που αθωώθηκε πέρυσι για στημένα παιχνίδια. Προσθέτει αβέρτα αστέρια στην φανέλα του που κιτρινίζουν από τα κάτουρα αζέρων και βουλγάρων ποδοσφαιριστών. Ντροπή τους να μην σέβονται τον τεράστιο αυτό ευρωπαϊκό σύλλογο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog