Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σαν σήμερα, 4 Ιουλίου 2004, η Εθνική Ελλάδος στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης

- Advertisement -

Σαν σήμερα, 4 Ιουλίου 2004, η Εθνική Ελλάδος στέφεται πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, νικώντας στον τελικό τη διοργανώτρια Πορτογαλία με 1-0. Το γκολ σημείωσε στο 56ο λεπτό ο Άγγελος Χαριστέας, για να στείλει στα ουράνια όλους τους συμπατριώτες του.

Η «γαλανόλευκη αρμάδα» του Ότο Ρεχάγκελ είχε δείξει τις… διαθέσεις της κόντρα στους Ίβηρες από το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης, όταν είχε επικρατήσει στην πρεμιέρα με 2-1.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή, Μάρκους Μερκ, ένα ατελείωτο πάρτι στήνεται σε όλη την ελληνική επικράτεια, για να γιορτάσει τον θρίαμβο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

https://youtu.be/Kzv7abGpJp0

 

 

EURO 2020: Τα ζευγάρια των ημιτελικών

“Η Βενετία του Αργοσαρωνικού” – Πανέμορφα πλωτά κανάλια διασχίζουν τον οικισμό σε μήκος 3,5 χιλιομέτρων

Ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις στην πυρκαγιά στα Μέθανα

ΕΟΔΥ: Τα κρούσματα την Κυριακή 04 Ιουλίου 2021

Κυκλοφορούσε με λάμα 10 εκ. στους δρόμους της Κορίνθου ….και τον έπιασαν

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aναμφισβητητως, μια τεραστια, περηφανη, μοναδικη, θριαμβευτικη καθως και απ’ οτι φαινεται ανεπαναληπτη επιτυχια τοσο για το Ελληνικο ποδοσφαιρο, αλλα και γενικοτερα για ολακερο τον απανταχου Ελληνισμο! Ωστοσο, αν δεν κανω λαθος, σημερα (05/07/21) συμπληρωνονται και 2 χρονακια Κυριακου Μητσοτακη (μπρρρρ!!) στην εξουσια… Απολογισμος: Ενα τεραστιο τιποτα, με μπολικο καθολου και με εναν επισης αφθονο… Ευαγγελο Μαρινακη!! Sorry που γινομαι ετσι… πικροχολος και κακος, αλλα αυτη ειναι (κατα την αποψη μου) η ωμη αληθεια, οσο και η απτη πραγματικοτητα, πολυ πολυ δυστυχως… Τ.Ζ.

  2. Δεν ξέρω τι γίνετε με το μπλογκ και τα σχόλια 🤔🤔🤔Κάτι προβλήματα που υπήρχαν με τα σχόλια άλλες φορές η πέρναγαν καθυστερημένα η όχι !απο την περασμένη Παρασκευή αν και τα άρθρα ανανεώνονται περνάει μόνο ένα σχόλιο την ημέρα και σίγουρα σχολιαστές στέλνουν εκτός από εμένα !Δικο μου δεν έχει περάσει και από Κυριακή δεν στέλνω μην τα γράφω τζαμπα δηλαδή !!Οχι τίποτα άλλο έχουμε euro ημιτελικούς το survivor τελειωσε και γενικά θέματα για ανάλυση Αντρικού στυλακι !!Εσυ με τον Χαριστέα υποπτος μου φαινεσε 😂😂Αντε να μας βγεις και κανείς Αρειανός εδώ στο μπλογκ !!Αντρικος αν περάσει

  3. Αγαπητοι μου Χαρα και Μιχαλη, καλησπερα. Θεωρω οτι εχει απολυτο δικιο ο φιλος, ο Αντρεας! Το τελευταιο διαστημα παρατηρηται τεραστιο προβλημα, για οσον αφορα τη γενικοτερη δημοσιευση και εμφανιση των σχολιων μας εδω στο(οπως παντοτε συνηθιζω να λεω) φιλοξενο και ανοικτο σε ολους μας, LB! Επισης φρονω δε, πως οποσδηποτε θα επρεπε πρωτιστως εσεις οι δυο(οπως αλλωστε πραττατε ανεκαθεν) να αναρτατε τα σχολια και τις αποψεις μας, διοτι πολυ απλα αγαπητοι μου φιλοι, “ο παλιος ειναι αλλιως”, οπως πολυ, πολυ σωστα και ευστοχα μας το επισημαινει αυτο και ο σοφος μας λαος!! Με εκτιμηση, Τ.Ζ.

  4. Αγαπητοι μου Χαρα και Μιχαλη, καλησπερα. Θεωρω οτι εχει απολυτο δικιο ο φιλος, ο Αντρεας! Το τελευταιο διαστημα παρατηρηται ενα ασυνηθιστα τεραστιο προβλημα, για οσον αφορα την γενικοτερη δημοσιευση και εμφανιση των σχολιων μας εδω στο(οπως παντοτε συνηθιζω να λεω) φιλοξενο και ανοικτο σε ολους μας, LB! Επισης φρονω δε, πως οποσδηποτε θα επρεπε πρωτιστως εσεις οι δυο(οπως αλλωστε πραττατε ανεκαθεν) να αναρτατε τα σχολια και τις αποψεις μας, διοτι οπως και να το κανουμε, αγαπητοι μου φιλοι, “ο παλιος ειναι αλλιως”, οπως πολυ, πολυ σωστα και ευστοχα μας το επισημαινει καθε τοσο αυτο και ο σοφος μας, ο λαος!! Με εκτιμηση, Τ.Ζ.

  5. Να καλησπερίσω τον φίλο μας τον ΤΖ και τα παιδιά του μπλογκ και όλους τους σχολιαστές και σχολιαστριες του μπλογκ 😎👩🏼Φίλε μου ΤΖ δεν την ξαναπατάω πάλι ετσι με τα σχόλια !!Ηπια ένα φραπέ διαβάζοντας τα σχόλια τα δικά μου και των άλλων φίλων που είχαν καθυστερήσει 🥤😀😀Από εδώ και πέρα από Παρασκευή μέχρι Κυριακή βράδυ δεν θα στέλνω σχόλια γιατί ετσι και αλλιώς δεν περνάνε τις μέρες αυτές 😂😂Σίγουρα φίλε μου ΤΖ η «ιστορία «με το ευρωπαϊκό το 2004 ήταν μεγάλη !Λεω ιστορία γιατί θα μείνει στην ιστορία !!λεω ιστορία γιατί όπως γίνετε συνηθως με μας τους Έλληνες δεν μαθαίνουμε από την ιστορία μας !Τιποτα δεν ωφέλησε το ποδόσφαιρο της χώρας αυτή η επιτυχία !Δεν χρειαζετε να ξαναγράφω πράγματα που τα γνωρίζουν οι πάντες !!Τωρα εσυ θα μου πεις ότι φταει ο Ολυμπιακός και οι προεδροι του όπως λένε οι άλλοι φταει το ΠΑΣΟΚ για όλα !!Ιστορια και αυτο !ιστορια μου αμαρτια μου λάθος μου μεγάλο που λέει και το άσμα !Αντρικος

  6. Μιας και παρατηρεισα οτι πιο πανω εγραψα την λεξουλα “παρατηρηται” 2 φορες λαθος, θα αυτοτιμωρηθω τωρα, γραφοντας την ευθης αμεσως 100 φορες σωστα (θελω να πιστευω)! Παμε λοιπον: Παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, οαρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται, παρατηρειται και δωστου και ξανα παρατηρειται και ξανα μανα παρατηρειται και ξανα, μανα, ξανα παρατηρειται, κ.ο.κ… Τ.Ζ.

  7. Αξιότιμε κύριε Τ.Ζ., δεν νομίζω πως έχετε δίκιο να αποδίδετε δίκιο στον έτερο κύριο για την λειτουργία του μπλογκ. Αν δεν του αρέσει, μπορεί να δημιουργήσει και να προωθήσει το δικό του, ειδεμή ας σεβαστεί το μπλογκ όπως είναι. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεται. Τί θα μας λείψουν, τα ευφάνταστα και οξυδερκή σχόλιά του ή η γραμματική του, για Όνομα του Θεού;

  8. Aγαπητε μου κυριε ( 03:05) τον τελευταιο καιρο, οπως εξαλλου και εσεις θα το διαπιστωνετε, εχω και εγω ολιγον τι “κολλησει το μικροβιο”, καθως και αποκτησει το κουσουρι της ανορθογραφιας, αν και θελω να πιστευω οτι υφισταται περισσοτερο αυτο για λογους βιασυνης, αλλα και απροσεξιας! Τωρα για οσον αφορα το δημοκρατικο και καθ’ολα φιλοξενο αυτο “Loutrakiblog”, θα πω απλως πως επιβαλλεται (κατα την ταπεινη μου γνωμη και αποψη) να προστατευθει και να διαφυλαχθει “ως κορην οφθαλμου” αφενος μεν η ηδη υπαρχουσα, και αφετερου δε (και γιατι οχι) να υπαρξει και μια ακομη γρηγοροτερη (εφοσον βεβαιως κατι τετοιο ειναι εφικτο) ταχυτητα και ΡΟΗ ως προς την αναρτηση και δημοσιευση των σχολιων και των μηνυματων ολων ημων των αναγνωστων – σχολιαστων του, και αλλωστε αυτα(τα σχολια και τα μηνυματα, δηλαδη) αποτελουν και το μεγαλο του κεφαλαιο, οπως επισης και ενα ιδιαιτερως σημαντικο συγκριτικο πλεονεκτημα και “ατου” του, εναντι ΟΛΩΝ των υπολοιπων site και ιστοσελιδων της χωρας μας! Με εκτιμηση, Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog