Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ενημερώνει ότι καθήκοντα Λιμενάρχη Κορίνθου, από 05 Ιουλίου 2021, ανέλαβε ο Πλωτάρχης Λιμενικού Σώματος κ. Κοντός Χ. Παναγιώτης.

limeniko-korinthias

Επίσκεψη του κ.Κοντού στην Μητρόπολη Κορίνθου

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, ο Πλωτάρχης, κ. Παναγιώτης Κοντός, Λιμενάρχης Κορίνθου, στα γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορινθίας, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο και παρουσία του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεως Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο σεπτός Ποιμενάρχης και ο κ. Λιμενάρχης αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για υπηρεσιακά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα αλλά και θέματα που άπτονται της Τοπικής κοινωνίας αλλά και της επικαιρότητας.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Λιμενάρχη για την ευγενική επίσκεψή του δίδοντας του αναμνηστικά δώρα και την εικόνα του Ιδρυτού της Εκκλησίας και Πολιούχου Κορίνθου Αποστόλου Παύλου, για να τον προστατεύει, να τον φωτίζει και να τον καθοδηγεί στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του στην Κορινθία!

 

Κωδική ονομασία “Εγκέλαδος” – Ένα από τα θέματα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τις Πανελλήνιες 2021 – Που μπορείτε να τα δείτε

ΕΟΔΥ: Ανοδική η τάση κρουσμάτων στην Π.Ε.Κορινθίας

Επίδαυρος: Υποδύθηκαν τους τεχνικούς ΔΕΗ και την λήστεψαν

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Κορινθία την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021