Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οκτώ 13χρονα κοριτσάκια με κορονοϊό στο Λουτράκι

- Advertisement -

Αυξημένα είναι τα κρούσματα στο Λουτράκι, κυρίως στις νεαρές ηλικίες, σύμφωνα με πληροφορίες από επίσημη πηγή του loutrakiblog.gr.

Aνάμεσά τους και οκτώ (8) 13χρονα κοριτσάκια, τα οποία νόσησαν σε κατασκήνωση της Κορινθίας (Summer Fun), όταν ήρθαν σε επαφή με την ομαδάρχισσα η οποία βρέθηκε θετική.

Τα κοριτσάκια, παρά το νεαρό της ηλικίας, έχουν όλα τα συμπτώματα της νόσου και παραμένουν κατ’ οίκον!

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά !

 

Μην ταλαιπωρείστε: Τεστ κορονοϊού στο σπίτι σας από το L-Medical. Aποτελέσματα την ίδια μέρα

Οκτώ και τέσσερα, δώδεκα ανήλικα παιδιά με κορονοϊό στο Λουτράκι

Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας στο loutrakiblog.gr: “Το κοριτσάκι μου έχει κορονοϊό και επικοινωνούμε από τα διπλανά δωμάτια με βιντεοκλήση”

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ομαδάρχησα που μετέδωσε τον Κορωνοϊό είναι αλήθεια, ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένη ? Εάν ναι, αυτό σημαίνει πολλά για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

    • η υποχρεωτικοτητα του εμβολιου δεν μπηκε στην ζωη μας γ να σταματησει την μεταδοτικοτητα αλλα για να μην νοσησουμε βαρια ! Δεν φτανουν τα νοσοκομεια δεν το εχετε καταλαβει ακομα;;

    • τα εμβολια κατα του κοβιντ 19 δεν ειναι για να μην κολησει καποιος. Τα κανουμε ωστε αν κολησεις να το περασεις ελαφρα και να μην κινδυνεψεις να μπεις σε μεθ με αβεβαιο το μελλον σου.

  2. Η κάλυψη των εμβολίων είναι για 6 – 8 μήνες ??Μετά χρειάζεται επανάληψη του εμβολίου ??Διότι στο ερώτημα αυτό δεν απαντά κανείς …..

  3. Καμία ανησυχία για τα εμβόλια. Ακόμη και το sinovac που διάβασα είναι αποτελεσματικό και ασφαλές κι ας μην προσφέρει 95% προστασία. Μακρυά όμως, όσο πιο μακρυά μπορείτε από το AstraZeneca που σαφώς μπορεί να έχει ισχυρές παρενέργειες και αρκετά χρόνια μετά κι ας μην νοιώσετε τίποτα όταν το κάνετε.

  4. Το χειμώνα μας λέγανε ότι οι λαθρο δεν κολλάνε λόγω νεαρής ηλικίας. Εκείνοι δεν έχουν κρούσματα? Εμβολιαζονται? Μόνο τα δικά μας παιδιά κολλάνε? Ντίνος Μαυροειδής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog