Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας στο loutrakiblog.gr: “Το κοριτσάκι μου έχει κορονοϊό και επικοινωνούμε από τα διπλανά δωμάτια με βιντεοκλήση”

- Advertisement -

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μητέρας 13χρονου κοριτσιού που νοσεί από κορονοϊό στο Λουτράκι.

Περιγράφει η μητέρα στο loutrakiblog.gr

” To κοριτσάκι μου κόλλησε στην κατασκήνωση. Δεν με ενημέρωσαν αμέσως να πάω να το πάρω. Νόσησε η ομαδάρχισσα και με πήραν τηλέφωνο δυο μέρες μετά.

Eκανα καταγγελία στην Πολιτική Προστασία και δεν με κάλεσαν ποτέ πίσω…Αισθάνομαι οργή.

Το παιδί μου έχει όλα τα συμπτώματα της νόσου και περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα.

Δεν μπορώ να το αγκαλιάσω, να το χαϊδέψω, να το περιποιηθώ όπως πρέπει και όπως θέλω. Είναι απομονωμένο στο δωμάτιό του και του δίνω φαγητό σε πλαστικά μιας χρήσης έξω από την πόρτα του.

Μιλάμε από τα διπλανά δωμάτια με βιντεοκλήση και πονάει η ψυχή μου. Ατιμη νόσος… Θέλω να μπουκάρω στην κυριολεξία μέσα στο δωμάτιό της να την αγκαλιάσω, να τη φιλήσω, να της δώσω κουράγιο αλλά μου είπαν από τον ΕΟΔΥ όχι… Καλύτερα εντελώς απομονωμένη.. Καλύτερα να μην έρθετε σε επαφή όσο μπορείτε, έτσι μου είπαν…

Κανένας να μην το περάσει αυτό, κανένα άλλο παιδάκι. Εχει χάσει την γεύση, την όσφρηση, πονάει όλο το σωματάκι της… δεν μπορώ να τη βοηθήσω…

Εκνευρίζομαι με όσους δεν πιστεύουν, εξοργίζομαι με όσους έκαναν πορείες κατά του εμβολιασμού.

Ελάτε να δείτε το παιδί μου, για να καταλάβετε τι σημαίνει κορονοϊός..”

 

Η μητέρα επισυνάπτει φωτογραφίες απο τις βιντεοσυνομιλίες της με το κοριτσάκι, τις οποίες όμως δεν θα δημοσιεύσουμε για ευνόητους λόγους και κυρίως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του παιδιού.
Αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε μόνο, είναι ότι έκοψαν την ανάσα μας, βλέποντάς τες….

Ευχόμαστε ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση στο κοριτσάκι της!

 

Οκτώ 13χρονα κοριτσάκια με κορονοϊό στο Λουτράκι

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περαστικά στο κορίτσι και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι. Μακάρι οι γονείς να είχαν προλάβει να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους

  2. Μην τρελαίνεστε! Πάρα πολλοί και μετα το εμβόλιο νιώθουν έτσι! Τουλάχιστον τα παιδιά πρόλαβαν και δεν έκαναν το πειραματικό εμβόλιο σ΄αυτές τις τρυφερές ηλικίες που κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί για το μέλλον τους. Οι μεγαλύτεροι ας γίνουμε πειραματόζωα, τα παιδάκια μας τί φταίνε!Και μη σπεύσουν κάποιοι να πουν γιατί κάνουμε τα άλλα εμβόλια στα παιδιά μας. Γιατί απλά έχουν περάσει όλα τα στάδια δοκιμών! Τόσο απλά.

  3. Και όλα τα στάδια δοκιμών που πέρασαν τα παιδικά, όλα μα όλα τα εμβόλια που υπάρχουν μπορεί να έχουν παρενέργειες. Το γράφουν τα φυλλάδιά τους. Εκεί όμως δεν σε ενοχλεί, το εμβόλιο κορονοϊού σε ενοχλεί, γιατί έχει μαγνητικό τσιπ που μπορεί να σε πιάσει κάθε πότε έχεις ευκοίλια… Ρε κάτι άτομα…

  4. Ναι , ναι, τρέξτε να εμβολιαστείτε με τα σούπερ εμβόλια …κάτω τα χέρια σας από τα μικρά παιδιά!!! εσείς γίνετε εν γνώσει σας πειραματόζωα κι αφήστε τα αθώα πλασματακια να ζήσουν ελευθερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog