Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου κ. Γκιώνη με τον επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” κ. Πέτρο Τατούλη

- Advertisement -

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης με τον επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” κ. Πέτρο Τατούλη, στο πλαίσιο της επικοινωνίας του κ. Τατούλη με θεσμικούς παράγοντες του Α΄βαθμού Αυτοδιοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αναφορικά με την ανάπτυξη της περιοχής και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, καθώς επίσης, την προσέλκυση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Τατούλη για την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για τη χρηματοδότηση σημαντικών έργων μοχλεύοντας διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία, καθώς επίσης, για την πορεία σημαντικών έργων που υλοποιούνται στον Δήμο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τέλος, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το μεγάλο πρόβλημα που έχει ανακύψει με την Διώρυγα του Ισθμού και την άμεση εξεύρεση πόρων για την επίλυσή του. Ο κ. Τατούλης από πλευράς του, δεσμεύτηκε στον Δήμαρχο ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης και χρηματοδότησης του έργου από το Ταμείο Ανάκαμψης όπου αποτελεί και τη μοναδική λύση για τη χρηματοδότηση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 στο Δημαρχείο Λουτρακίου παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικού – Οικονομικού Αναστάσιου Σακελλαρίου και των Περιφερειακών Συμβούλων κ. Θανάση Πισιμίση, κ. Γιώργο Πετρίτση, κ. Ντίνα Νικολάκου, κ. Απόστολου Παπαφωτίου, κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου, κ. Σωτήρη Γκατζιούφα και της κ. Ευαγγελίας Ιωάννου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Βελτίωση των προσβάσεων στη λίμνη Ηραίου και προς τον αρχαιολογικό χώρο Ακραίου Ηραίου»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Περιφερειακό δρόμο Αγίων Θεοδώρων -service road και στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου

Ξεκινάνε οι εργασίες αποκατάστασης και επισκευής του Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων

Μην ταλαιπωρείστε: Τεστ κορονοϊού στο σπίτι σας από το L-Medical. Aποτελέσματα την ίδια μέρα

Οκτώ και τέσσερα, δώδεκα ανήλικα παιδιά με κορονοϊό στο Λουτράκι

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog