Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Βελτίωση των προσβάσεων στη λίμνη Ηραίου και προς τον αρχαιολογικό χώρο Ακραίου Ηραίου»

- Advertisement -

Υπεγράφη την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, η Προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου “Βελτίωση των προσβάσεων στη λίμνη Ηραίου και προς τον αρχαιολογικό χώρο Ακραίου Ηραίου” προϋπολογισμού 120.000,00€ μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και του Δημάρχου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης απευθύνει θερμές ευχαριστίες προς την Περιφερειακή Αρχή και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα για την αμέριστη στήριξή του στα θέματα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και την άμεση ανταπόκρισή του για την ένταξη του έργου στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου Πρόκειται για ένα σημαντικό τεχνικό έργο βελτίωσης των προσβάσεων στη Λίμνη Βουλιαγμένης περιμετρικά και στο Ηραίο, δύο σημεία ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος”.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Περιφερειακό δρόμο Αγίων Θεοδώρων -service road και στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου

Ξεκινάνε οι εργασίες αποκατάστασης και επισκευής του Γηπέδου Αγίων Θεοδώρων

Μην ταλαιπωρείστε: Τεστ κορονοϊού στο σπίτι σας από το L-Medical. Aποτελέσματα την ίδια μέρα

Οκτώ και τέσσερα, δώδεκα ανήλικα παιδιά με κορονοϊό στο Λουτράκι

Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας στο loutrakiblog.gr: “Το κοριτσάκι μου έχει κορονοϊό και επικοινωνούμε από τα διπλανά δωμάτια με βιντεοκλήση”

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog