Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test την Τετάρτη 4 Αυγούστου στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Παράρτημα Κορίνθου και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα διεξάγει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) Covid-19.
Ειδικότερα, οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται την Τετάρτη 4 Αυγούστου, στο Δημοτικό Κτήριο Beau Rivage – πρώην ξενοδοχείο – (Ποσειδώνος & Ήρας 2, Παραλία Λουτρακίου) και θα διενεργούν rapid test από τις 08:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.
Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα μπορούν να δηλώσουν το αρνητικό αποτέλεσμα του Rapid Test στην ιστοσελίδα www.gov.gr στον σύνδεσμο «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19» (https://www.gov.gr/…/bebaiose-arnetikou-diagnostikou…) και να εκδώσουν την αντίστοιχη βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου (Self-test ή Rapid-Test). Οι ενδιαφερόμενοι ταυτοποιούνται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς Taxisnet, ενώ μετά την είσοδό τους θα κληθούν να καταχωρήσουν και τον ΑΜΚΑ τους.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βοήθειά σας παιδιά. Το πήδημα είναι δωρεάν. Αφού ο ιός κυκλοφορεί στο σάλιο όπως μας λένε, γι’ αυτό επιβάλουν το μασκάρεμα γιατί δεν μας λένε δώστε το σάλιο σας για να κάνουμε διάγνωση; Θέουν να σου χώσουν με το ζόρι το παλούκι στη μύτη. Ξέρουν αυτοί γιατί. Εσείς δεν ξέρετε προβατάκια μου.

  2. ΚΑΛΙΜΕΡΑΣΗΜΕΡΑ 4/8 ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΔΙΑ ΤΑ ΤΕST MEXRI 0930DEN EIXAN ARXIΣEI EΓO EΦYΓAΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΩΛΙΜΑ ΤΟ ΕΟΔΥΕΥΧΑΡΙΣΤΟ/Γ.Χ.

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΙΑ RΑPΙD TEST 4/8 0930DEN EΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΟΔΥΕΓΟ ΕΦΥΓΑΕΥΧ/ΣΤΟ- Γ.ΞΥΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog