Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Εγκλωβισμένοι πολίτες, αστυνομικοί και πυροσβέστες

- Advertisement -

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 3 Αυγούστου 2021 στις 13:30 στη Βαρυμπόμπη. Τέσσερις οικισμοί έχουν εκκενωθεί ήδη, Αδάμες, Μορτερό, Φασίδερη και η Άνω Βαρυμπόμπη, ενώ πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης και για τους Θρακομακεδόνες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, έχουν γίνει στην Άμεση Δράση 14 κλήσεις για εγκλωβισμένους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Ήδη περιπολικά με τη συνδρομή πυροσβεστικών οχημάτων προσπαθούν να προσεγγίσουν για να απομακρύνουν τους πολίτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι πολίτες, αστυνομικοί και πυροσβέστες.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι περισσότεροι από τους πολίτες που είχαν αναφέρει εγκλωβισμό σε διάφορα σημεία λόγω της πυρκαγιάς, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πέρασε ο κίνδυνος και για αστυνομικούς που είχαν παγιδευτεί μαζί με πυροσβέστες σε σημείο κοντά στην πυρκαγιά.

Όπως έγινε γνωστό επρόκειτο για μία ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν μαζί με πυροσβέστες στο συγκεκριμένο σημείο όπου όμως εκτονώθηκε η κατάσταση και πλέον μπορούν να απομακρυνθούν χωρίς κίνδυνο.

Επίσης, από τις 14 αναφορές για εγκλωβισμούς παραμένουν ακόμη τρεις σε εκκρεμότητα χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος.

Δήμαρχος Αχαρνών: “Αν δεν έρθουν περισσότερα πυροσβεστικά οχήματα θα καούν σπίτια στη Βαρυμπόμπη”

“Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελο” – Eίδη γάμου και βάπτισης από «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Νίκος Ταγαράς: «Με προϋπολογισμό 20,7 εκατ. € δημοπρατούνται αντιπλημμυρικά έργα στο Λουτράκι»

Καταγγελία αναγνώστη για τα σκουπίδια στο Σκάλωμα

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aπό τη μια ο κορωνοϊός, από την άλλη οι φωτιές. Φαντάσου να είχαμε κυβέρνγση τσίπρα. Ο μισός πληθυσμός θα είχε απανθρακωθεί και αντικατασταθεί άμεσα με λαθρομετανάστες που θα έπαιρναν υπηκοότητα σε χρόνο ντε τε. Αναδάσωση δεν θα χρειαζόταν για να έχουν κατοικήσιμη γη οι λάθρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog