Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιώργος Γκιώνης: «Παίρνουν μπρος οι μηχανές της PEPSICO»

- Advertisement -

Ευχαριστημένος δηλώνει ο δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης για την πώληση της Pepsico-HBH στο Λουτράκι.

Μετά από 10 χρόνια περίπου, όπου το εργοστάσιο έμεινε κλειστό. Μία από τις μεγαλύτερες μονάδες εμφιάλωσης νερού στην Ελλάδα, βάζει μπρος και πάλι τις μηχανές, ανάβει τα φώτα ξανά !

Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά επετεύχθη η συμφωνία και έπεσαν σήμερα οι τελικές υπογραφές με την Ν.U. AQUA.

Είναι μια τεράστια επένδυση όχι μόνο για το Λουτράκι, τον ευρύτερο δήμο μας, την Κορινθία αλλά και για την Ελλάδα, όπως άλλωστε δήλωσε σήμερα ο ίδιος ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Η δημοτική αρχή ανέκαθεν προσπαθεί να εξελίξει τον τόπο ώστε μεγάλοι επενδυτές να έρθουν εδώ και να επενδύσουν. Ετσι θα ενισχυθεί η τοπική και όχι μόνο οικονομία, έτσι θα ανοίξουν θέσεις εργασίες, έτσι έρχεται η ευημερία και η ανάπτυξη.

Αν θυμάστε είχαμε αντιδράσει, δεν είχαμε επιτρέψει  να γίνει το εργοστάσιο κέντρο εμπορίου ή οτιδήποτε άλλο,αφού είναι χαρακτηρισμένο ως βιομηχανική ζώνη εμφιάλωσης νερού. Κάποιοι μας κατηγόρησαν και γι΄αυτό, αλλά τελικά το εργοστάσιο θα επαναλειτουργήσει και μάλιστα σύντομα.

Οσον αφορά την N.U. AQUA είναι μια εταιρία κολοσσός που έχει προχωρήσει και σε άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα.

ανέφερε ο δήμαρχος κ. Γκιώνης στο Loutrakiblog.gr

 

Είναι γεγονός! Πωλήθηκε η PEPSICO-HBH στο Λουτράκι. Δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog