Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Stop από το δήμο Λουτρακίου στην τοποθέτηση κεραίας της Vodafone στο Καλαμάκι

- Advertisement -

Κεραία κινητής τηλεφωνίας, αποφασίστηκε να τοποθετηθεί σε πολυκατοικία στο Καλαμάκι Κορινθίας, η οποία όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής είναι άκρως επιβλαβής για τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η άδεια δόθηκε από την Πολεοδομία Κορίνθου με σκοπό να εγκατασταθεί η κεραία της Vodafon σε μπαλκόνι διαμερίσματος του 3ου ορόφου με τη συναίνεση του ιδιοκτήτη.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι περισσότεροι των ενοίκων οι οποίοι δεν ήταν ενήμεροι έστειλαν εξώδικα στην Πολεοδομία Κορίνθου, στην εταιρεία αλλά και στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος του 3ου ορόφου που έδωσε τη συναίνεσή του για την τοποθέτηση της κεραία.

Απαντες αγνόησαν τα εξώδικα και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων, οπότε με τη σειρά του ο δήμος Λουτρακίου και η Τεχνική Υπηρεσία, ανέθεσαν στο νομικό Χρήστο Τζοάνο, να πράξει όλα τα νόμιμα ώστε να μην τοποθετηθεί η κεραία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο loutrakiblog.gr ο Δ/ντής της Τ.Υ κ. Δημήτρης Μακρίδης

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται..

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλιστα….η κεραία είναι το επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων του Καλαμακίου….και όχι το φαρμάκι που ανασαίνουν κάθε μέρα…..

  2. Η κεραία στον ΟΤΕ στο Λουτράκι δεν πειράζει για φύγει ? και στη ΠΕΡΑΧΩΡΑ το ίδιο πεθαίνουν από καρκίνο συνεχώς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog