Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Η Φάρμα Μητσόπουλος απέσυρε το προϊόν που απαγόρευσε ο ΕΦΕΤ

- Advertisement -

Η “Φάρμα Μητσόπουλος” συμμορφώθηκε με την ανάκληση/απαγόρευση προϊόντος που βρέθηκε θετικό στον παθογόνο βακτήριο Salmonella spp, από τον ΕΦΕΤ. Με ανακοίνωση της αναφέρει:

“Η Φάρμα Μητσόπουλος ανακοινώνει ότι έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες απόσυρσης της παρτίδας «THE BURGER Μπιφτέκι πουλερικών με κακάο, κουρκουμά & πιπερόριζα» με αριθμό παρτίδας L210720, συμμορφούμενη στην σχετική απόφαση του ΕΦΕΤ.

Παρακαλεί επίσης τους καταναλωτές, που τυχόν έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Στο συγκεκριμένο προϊόν έγιναν όλες οι ενδεδειγμένες μικροβιολογικές αναλύσεις, οι οποίες ήταν αρνητικές και το γεγονός ότι μόνο ένα από τα δείγματα βρέθηκε θετικό, κινείται στα όρια των στατιστικών πιθανοτήτων.

Η Φάρμα Μητσόπουλος χρησιμοποιεί τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής και ελέγχου και παρακολουθεί όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις για την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων της. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα (ISO 9001:2015, ISO 22000:2018, ISO 22005:2007, ISO 45001:2018, FSSC 22000, IFS και HALAL) και διενεργεί περισσότερες από 60 αναλύσεις πρώτων υλών και προϊόντων κάθε εβδομάδα.

Η σημερινή εξέλιξη υπογραμμίζει τη σημασία της διαρκούς επαγρύπνησης και η Φάρμα Μητσόπουλος θα επεκτείνει, αυστηροποιήσει και εντατικοποιήσει με το τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου τους ελέγχους πρώτων υλών, προϊόντων και προμηθευτών, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια συμβάντα.”

 

 

Η ανακοίνωση του Σύριζα για τη διαγραφή Μπογδάνου

Στη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Άργος: Κάλεσμα για συλλογή ειδών για τους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου

Έρχεται το πρώτο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας του φθινοπώρου μετά από 110 ημέρες

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog