Με απόλυτη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου και παρουσιάστηκε το project για το γαστρονομικό φεστιβάλ Λουτρακίου (Taste of Loutraki), σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 .

Προσκλήθηκαν Έλληνες δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων , στους οποίους παρουσιάστηκε το project, έτσι ώστε το 2022 να είναι έτοιμο προς πώληση και προβολή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Οργανώθηκε λοιπόν, ένας προπομπός του Φεστιβάλ, όπου για μία μέρα θα υλοποιηθούν στοχευμένες δράσεις για τους Έλληνες –ντόπιους και επισκέπτες- και τους διεθνείς επισκέπτες, που θα βρίσκονται στην περιοχή.

Σκοπός του προπομπού αυτού είναι να γίνει μια πρώτη επίσημη παρουσίαση του project στην Ελλάδα αλλά και στις διεθνείς αγορές του τουρισμού.

.Η εταιρεία Respond On Demand θα επικοινωνήσει το Φεστιβάλ του 2022 στη μεγάλη database τουριστικών γραφείων εξωτερικού που διαθέτει, προκειμένου να το εντάξουν στα μελλοντικά τους πακέτα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
11.00 – 12.00  Kαλωσόρισμα-χαιρετισμοί.Παρουσίαση του project, σύντομοι χαιρετισμοί και περιγραφή  του φεστιβάλ και των σκοπών του από εκπρόσωπο της διοργανώτριας εταιρείας Respond On Demand.
12:00 – 13:00   Ελαιογνωσία
13.00 – 14.00   Οινογνωσία
14.00 – 15.00   Παρουσίαση τοπικού γλυκού

Σκοπός του Φεστιβάλ:
Η πραγματοποίηση δράσεων για την ενίσχυση της ρευστότητας των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ όπως:

  • Η συμμετοχή των τοπικών εστιατορίων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων στα δρώμενα του Φεστιβάλ
  • Η αύξηση της επισκεψιμότητας του προορισμού από Ελλάδα και εξωτερικό
  • Η προβολή του προορισμού επ’ ευκαιρία του Φεστιβάλ με δελτία τύπου στα τουριστικά ΜΜΕ
  • Η ενημέρωση όλων των επιχειρηματιών αλλά και των tour operators που φέρνουν κόσμο στην περιοχή για το φεστιβάλ με online events
  • Η προβολή του Φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Λουτρακίου

στο email: info@lto.org.gr, ή στην εταιρεία Respond On Demand Ltd στο τηλέφωνο 6932230665 και στο email: respondirector@gmail.com .

To παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, οι οποίοι απηύθυναν ένα σύντομο χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Επισιτιστών «Ξένιος Ζευς» κ. Γιάννης Κόντης, ενημέρωσε για τις λεπτομέρειες του γαστρονομικού φεστιβάλ Λουτρακίου που όπως είπε χαρακτηριστικά «η προσπάθεια είναι να γίνει θεσμός»

Παρουσιάστηκαν τοπικά προϊόντα άριστης ποιότητας, όπως το λάδι, το κρασί, γλυκά κ.α.

Επιχειρήσεις εστίασης του Λουτρακίου πρόσφεραν εδέσματα και εκπτώσεις!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ.Γιώργου Γκιώνη

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ.Παναγιώτη Πιτσάκη

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του κ. Κόντη

reportaz-photo-video by Loutrakiblog.gr