Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τους Καταρράκτες Λουτρακίου

- Advertisement -

To Mάιο του 2021, με αφορμή την έναρξη της τουριστικής σεζόν και την καταγγελία αναγνώστη μας, δημοσιεύσαμε το παρακάτω άρθρο, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να πράξει τα δέοντα.

Καταγγελία αναγνώστη για τα «αποκρουστικά» συνθήματα στην παραλία Λουτρακίου

Πραγματικά σε χρόνο dt, η δημοτική αρχή ενήργησε ως έπρεπε.

‘Αμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στο Λουτράκι. Εβαψε όλα τα συνθήματα στην παραλία

Παρ΄όλα αυτά, ο «επαναστάτης της βούρτσας» συνεχίζει απτόητος τη «δράση» του, ως καμένος στην κυριολεξία νους, βρωμίζοντας και ασχημαίνοντας το περιβάλλον με τα ηλίθια συνθήματά του που παραμένουν αποκρουστικά…προσπαθώντας να μας «πείσει» για χούντες και καρκίνους… Το μόνο που πετυχαίνει η επιθυμία για τη σύλληψή του και την επιβολή προστίμου ως ο Νόμος ορίζει..

 

Ο αναγνώστης μας έστειλε την παρακάτω επιστολή και ζητά από το loutrakiblog.gr να δημοσιευθεί

 

Γειά σας και συγχαρητήρια για το site σας.

Σας στέλνω φωτογραφίες από τους καταρράκτες, το σήμα κατατεθέν του Λουτρακίου, να έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του από τον δήμαρχο, ο οποίος με τόσα έσοδα δεν μπορεί να βρει 300 ευρώ να βάψει με αντιγκράφιτι μπογιά το μέρος.

Παρακαλώ να τις δημοσιεύσετε μπας και αποφασίσει να κάνει τίποτα.

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι πράγματι μήνες εκεί αυτά τα συνθήματα. Τις βραδινές ώρες στην περιοχή, βρίσκονται πολλοί νεαροί και ενίοτε κάποιοι κάνουν βανδαλισμούς, έχουν σπάσει λάμπες, κλωτσάνε τα παγκάκια λίγο πιο πάνω και σιγά μην διστάσουν να βάψουν με σπρέι. Αφού εκεί τα βράδια υπάρχει ερημιά. Ας τα καθαρίσει ο Δήμος και ας βάλει φύλακες, κάμερες και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. Έτσι θα διασφαλιστεί και η καθαριότητα. Συνθήματα του ιδίου, από όσο έχω προσέξει, υπάρχουν στο 1ο Δημοτικό επί της Ρήγα Φεραίου, στα παγκάκια της πλατείας απέναντι από την Παναγία, αλλά και στην πλατεία επί της Ποσειδώνος, δίπλα στο Cocoon, όπου ο Δήμος τα καθάρισε πριν μήνες και τότε, μέσα σε 2 εβδομάδες κιόλας εμφανίστηκαν συνθήματα από το ίδιο άτομο. Ας τα γράψει στο σπίτι του και να τα καμαρώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog