«Αποκρουστικά» και όχι μόνο, χαρακτηρίζει ο αναγνώστης μας τα συνθήματα που έγραψε κάποιος ή κάποιοι σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Λουτρακίου, από τους Καταρράκτες έως το Cocoon..

Διαβάστε την επιστολή του

«Αποκρουστικά, χυδαία είναι τα συνθήματα με τα οποία έχει κατακλύσει ολόκληρη την παραλία ο συμπολίτης μας ή οι συμπολίτες μας. Συνθήματα που ντροπιάζουν την εικόνα της πόλης μας εν όψει τουριστικής περιόδου.

Παντού έγραψε ο συμπολίτης μας, προφανώς διαμαρτυρόμενος για τα όποια μέτρα της Κυβέρνησης, την πανδημία κλπ. Είναι δε τόσο δημοκράτης που καταδικάζει τη «χούντα» των δημοσιογράφων, της κυβέρνησης κλπ (και καλά κάνει- άποψή του είναι), αλλά αντιδημοκρατικά ενήργησε, αφού δεν μας ρώτησε ούτε αν συμφωνούμε, ούτε αν μας αρέσει να τα βλέπουμε.

«Δημοκρατικά» βρώμισε την πόλη μας, έχουμε γίνει ο περίγελος του twitter, αφού οι παρακάτω εικόνες κυκλοφόρησαν με τη λεζάντα «το τουριστικό Λουτράκι, επισκεφθείτε το»

Αυτά δε τα συνθήματα «κοσμούν» την πόλη μας απο τον χειμώνα, πρώτη φορά τα είδα τον Φλεβάρη,περίοδο καραντίνας, αλλά κανείς δε νοιάστηκε να τα σβήσει με λίγη μπογιά.

Παρακαλώ θερμά το δήμο να σβήσει όλα αυτά τα αποκρουστικά, χυδαία και αντιδημοκρατικά συνθήματα.

Αν οι φίλοι μας οι Εθελοντές εν δράσει, θέλουν να βοηθήσουν σε αυτό, πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχω και εγώ ο ίδιος, καθώς μόνος μου δεν δύναμαι να καλύψω το κόστος των χρωμάτων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων την ομάδα του loutrakiblog για τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου-παράκλησης διότι ξέρω πόσο όλα τα παιδιά, αγαπούν την πολη και προσπάθούν πάντα να τη διαφημίζουν.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους αναγνώστες σας!»

 

 

 

Έμπρακτη βοήθεια από Συλλόγους της Αττικής για τους πυρόπληκτους του Σχίνου

Γεράνεια Όρη: Χιλιάδες ζώα κυκλοφορούν ματωμένα – Ψάχνουν τροφή και νερό στα καμένα

Εθελοντική δράση για τις πυρκαγιές στο Σχίνο Κορινθίας

Οι “Εθελοντές εν δράσει” στη Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου