Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τα «αποκρουστικά» συνθήματα στην παραλία Λουτρακίου

- Advertisement -

«Αποκρουστικά» και όχι μόνο, χαρακτηρίζει ο αναγνώστης μας τα συνθήματα που έγραψε κάποιος ή κάποιοι σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Λουτρακίου, από τους Καταρράκτες έως το Cocoon..

Διαβάστε την επιστολή του

«Αποκρουστικά, χυδαία είναι τα συνθήματα με τα οποία έχει κατακλύσει ολόκληρη την παραλία ο συμπολίτης μας ή οι συμπολίτες μας. Συνθήματα που ντροπιάζουν την εικόνα της πόλης μας εν όψει τουριστικής περιόδου.

Παντού έγραψε ο συμπολίτης μας, προφανώς διαμαρτυρόμενος για τα όποια μέτρα της Κυβέρνησης, την πανδημία κλπ. Είναι δε τόσο δημοκράτης που καταδικάζει τη «χούντα» των δημοσιογράφων, της κυβέρνησης κλπ (και καλά κάνει- άποψή του είναι), αλλά αντιδημοκρατικά ενήργησε, αφού δεν μας ρώτησε ούτε αν συμφωνούμε, ούτε αν μας αρέσει να τα βλέπουμε.

«Δημοκρατικά» βρώμισε την πόλη μας, έχουμε γίνει ο περίγελος του twitter, αφού οι παρακάτω εικόνες κυκλοφόρησαν με τη λεζάντα «το τουριστικό Λουτράκι, επισκεφθείτε το»

Αυτά δε τα συνθήματα «κοσμούν» την πόλη μας απο τον χειμώνα, πρώτη φορά τα είδα τον Φλεβάρη,περίοδο καραντίνας, αλλά κανείς δε νοιάστηκε να τα σβήσει με λίγη μπογιά.

Παρακαλώ θερμά το δήμο να σβήσει όλα αυτά τα αποκρουστικά, χυδαία και αντιδημοκρατικά συνθήματα.

Αν οι φίλοι μας οι Εθελοντές εν δράσει, θέλουν να βοηθήσουν σε αυτό, πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχω και εγώ ο ίδιος, καθώς μόνος μου δεν δύναμαι να καλύψω το κόστος των χρωμάτων.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων την ομάδα του loutrakiblog για τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου-παράκλησης διότι ξέρω πόσο όλα τα παιδιά, αγαπούν την πολη και προσπάθούν πάντα να τη διαφημίζουν.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους αναγνώστες σας!»

 

 

 

Έμπρακτη βοήθεια από Συλλόγους της Αττικής για τους πυρόπληκτους του Σχίνου

Γεράνεια Όρη: Χιλιάδες ζώα κυκλοφορούν ματωμένα – Ψάχνουν τροφή και νερό στα καμένα

Εθελοντική δράση για τις πυρκαγιές στο Σχίνο Κορινθίας

Οι “Εθελοντές εν δράσει” στη Λίμνη Βουλιαγμένης Λουτρακίου

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συνέχεια τα ίδια γίνονται. Όταν τα σβήνει ο δήμος, εντός ολίγων ημερών γράφουν συνθήματα οι γνωστοί άγνωστοι. Κάποιοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ντροπή και δεν έχουν μάθει τρόπους. Καλά θα κάνει λοιπόν η αρμόδια υπηρεσία να σβήσει για μια ακόμα φορά τα συνθήματα, αλλά για να μην ξαναγίνει αυτό, θα πρέπει να μπουν φύλακες (είτε του δήμου, είτε από ιδιωτική εταιρεία), τόσο εις μήκος του παραλιακού μετώπου, αλλά και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και τις πλατείες της πόλης.

  2. Δεν νομίζω ότι αρμόζει στο Λουτράκι μια τέτοια εικόνα …. ! Ας βγάλει ο Δήμος την δημοτική αστυνομία στους δρόμους ας μπούνε κάμερες ! Αν βρεθούν αυτοί ας τους βάλουν να τα σβήσουν ……

  3. Ο Αντιδημαρχος τι κάνει; Τόσα χρόνια πληρωνεταιΑπό εμάς δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑΟι ανικανοι εκτός από λιγους είναι στηνΤοπική αυτοδιοιηκηση για να κάθουνταιΟ άξιος δημιουργει δεν περιμένει από το δημο

  4. Βέβαια υπάρχουν κάτι ανάγωγα παιδιά ..να μην τίποτα άλλο…..Αλλά εμείς (δήμος..) πρέπει να είμαστε εκεί και και κάθε μια -δυο μέρες να τα σβήνουμε με ένα κιλό πλαστικό…Μέχρι να τα πιάσουν…και να τα βάλουν να πληρώσουν οι μπαμπάδες τους…..!?

  5. Ο ηλίθιος με τη μπογιά που βγαίνει νύχτα σαν δειλός για να έκφρασει το άρρωστο μυαλό του νομίζει ότι θα επηρεάσει με τις μπούρδες του τους δημότες Λουτρακιου και τους επισκέπτες μας. Κάνει μεγάλο λάθος. Απλά δείχνει σε όλους το αρρωστημένο μυαλό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog