Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Επιχείρηση προσφέρει 50 σημαίες για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση

- Advertisement -

Το γραφείο μας “Πρωτοπαππά – Λουβιτάκη”, τιμά με έναν ξεχωριστό τρόπο, την μεγάλη επέτειο για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάσταση του 1821 και 80 χρόνια από την Γερμανική εισβολή στην Ελλάδα. Ας στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα πως, δεν λησμονούμε τους αγώνες του έθνους μας και με εθνική υπερηφάνεια γιορτάζουμε και σημαιοστολίζουμε τα σπιτικά μας!

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θέλοντας να ντυθεί η περιοχή μας στα γαλανόλευκα, προσφέρουμε 50 Ελληνικές σημαίες ΔΩΡΕΑΝ.

Μπορείτε να ΑΠΟΚΤΕΙΣΕΤΕ μία Ελληνική σημαία επικοινωνώντας στα τηλέφωνα του γραφείου μας, 27440 26244 ή 6938433432.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με την πρωτοβουλία μας αυτή, θα θέλαμε να μιμηθούμε και να αναδείξουμε τον κομβικό ρόλο των Ελλήνων επιχειρηματιών τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας του αγώνα όσο και της Επανάστασης του 1821 οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο για την αξιολόγηση ενέργεια σας εύχομαι να ακολουθήσουν σε αυτή την όμορφη ενέργεια σας και άλλοι συμπολίτες μας.R21

  2. Τα μνημόνια έχουν κάνει την Ελλάδα γερμανική αποικία χρέους και έχουμε απολέσει την εθνική μας κυριαρχία.. Καλύτερα θα ήταν να μοιραστούν γερμανικές σημαίες.

  3. Μπράβο στον επιχειρηματία που το σκέφτηκε Ελλάδα είναι η χώρα της ορθοδοξίας και ορθοδοξία σημαίνει ΠΑΤΡΙΣ θρησκεία πολιτισμός δεν πρόκειται να την δώσουμε σε κανένα θα πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog