Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι-Παγκόσμιο Βετεράνων: Διπλός θρίαμβος την 1η ημέρα

- Advertisement -

Με διπλό ελληνικό θρίαμβο άρχισε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Βετεράνων που φιλοξενείται στο Λουτράκι (19-24/10).

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Απόστολος Στάμος κατέκτησαν το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στα 130 κιλά της Β’ κατηγορίας δίνοντας γαλανόλευκη απόχρωση στο βάθρο των νικητών.

 

Ο Παπαδόπουλος στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Τζόσεφ Τόμας Μπελάβια από τις Ηνωμένες Πολιτείες του οποίου επικράτησε με τεχνική υπεροχή (11-0).

 

Στον τελικό, ο Ελληνας παλαιστής βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Σουηδό Έντι Μπενγκστον ο οποίος αρχικά προηγήθηκε με 4-0 για να επικρατήσει τελικά του Παπαδόπουλου με πτώση.

 

Ο Απόστολος Στάμος στα προημιτελικά επικράτησε με 4-1 του Πολωνού Τόμας Μπούγιοτσεκ και στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον μετέπειτα νικητή της κατηγορίας Μπένγκστον με τεχνική υπεροχή. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, ο Στάμος αντιμετώπισε τον Κρίστοφερ Σον Πιρς από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Έλληνας παλαιστής προηγήθηκε με 2-0 για να φτάσει τελικά στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με πτώση επί του αντιπάλου του.

 

Στα 88 κιλά της Β’ κατηγορίας αγωνίστηκε ο Φίλιππος Μαρκάκης που ηττήθηκε με 8-0 από τον Σιόν Κρίσταμ Κινγκ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Λουτράκι: Tελετή έναρξης παγκόσμιων αγώνων πάλης και ο χορός του Αυγενάκη που τρέλανε κόσμο (Video-φωτο)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog