Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

BINTEO: Αστυνομικοί βοηθούν να μεταφερθεί παιδι στο Ιπποκράτειο

- Advertisement -

Ρεπορτάζ: Aναστασία Στεφανή

Κλήση δέχτηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, χθες 8 Νοεμβρίου, για να συνδράμει στην άμεση μεταφορά ενός ανηλίκου 3,5 ετών.

Το παιδί που είχε πεσμένο οξυγόνο συνόδευσαν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και μηχανές των ομάδων ΔΙ.ΑΣ και ΖΗΤΑ. Μέσα σε λίγα λεπτά, το παιδί διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ, η ζωή του ανηλίκου δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο.

Στo αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το korinthostv.gr, ακούγεται πολίτης να φωνάζει προς την πλευρά των αστυνομικών: ” Μπράβο ρε παιδιά”

Το χθεσινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες παρόμοια συμβάντα που έχουν σημειωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

 

Πηγή: korinthostv.gr

 

Σχόλιο Loutrakiblog.gr

H Αναστασία Στεφανή είναι μια νέα, πολλά υποσχόμενη δημοσιογράφος, κόρη του καλού συναδέλφου και φίλου μας Γιάννη Στεφανή, κατόχου και διαχειριστή του korinthostv.gr

Μπράβο Αναστασία για το ρεπορτάζ ! Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όταν τα παιδιά μας μπορούν να γίνουν ικανότερα από εμάς !!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπράβο στους αστυνομικούς, αν και είναι καθήκον τους να μεταφέρουν κόσμο στο νοσοκομείο εάν χρειαστεί. Εμένα όταν ήμουν μικρός και με έπιασε σοβαρή πνευμονία βραδιάτικα η μάνα μου στο δρόμο σταμάτησε ένα περιπολικό, και αυτοί με την σειρά τους ένα ταξί λίγο ποιο μετά, δε θα το ξεχάσω ποτέ, καλά να είναι οι άνθρωποι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog