Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: «Τάπα» στην αντιπολίτευση από την Οικονομική Επιτροπή

- Advertisement -

Σήμερα το πρωί συνεδρίασε εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Λουτρακίου, μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, για τον ορισμό δικηγόρου και την άσκηση αρνητικής παρέμβασης στην αίτηση των καζίνο και κοινοπραξίας για την  την προστασία τους από καταδιωκτικά μέτρα.

Η πρόταση ήρθε από την αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Πρωτοπαππά και υπερψηφίστηκε σχεδόν από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, εκτός του Θανάση Μουζάκη και απέχοντος του Χρήστου Ασημακόπουλου.

Τι έγινε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή

 

Υπέρ της πρότασης και απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για ορισμό δικηγόρου τάχθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Γκώνης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γλυκοφρύδης.

Καταψήφισαν όμως όλοι οι υπόλοιποι και το θέμα δεν πέρασε. (Σακελλαρίου, Παπαθανασίου, Κορδαλή, Μουζάκης)

Κατά συνέπεια στην αυριανή δίκη στην Κόρινθο ο δήμος θα συμμορφωθεί με την απόφαση του ΔΣ της Τουριστικής, η οποία δεν θα παρέμβει ούτε υπέρ ούτε κατά.

 

 ΥΣ. Αν η απόφαση της οικονομικής επιτροπής αποτελεί πραξικόπημα θα μας το πει ο κύριος Λογοθέτης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με το φως που βλέπουμε στην φωτογραφία σίγουρα θα στραβωθηκε αυτός που έκανε την τάπα και όχι αυτός που την έφαγε την τάπα 🏀🙌Υπονοούμενα και ο Ανδρέας 😀😀😀αμ πως. Δώσε πόνο Χαρούλα σε όσους κουνιούνται, μετακοινουνται και τέτοια κόλπα ξέρεις εσύ 😜👍

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog