Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μετά τον πρώτο φόνο είχε διοριστεί σε σχολείο της Κορίνθου ο μητροκτόνος των Γρεβενών

- Advertisement -

Δεν έχουν τέλος τα ανατριχιαστικά στοιχεία, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το παρελθόν του μητροκτόνου των Γρεβενών, που αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό της 83χρονης μητέρας του…

Πριν από 28 χρόνια σκότωσε τη γιαγιά του με τσεκούρι, εξέτιε 10ετη ποινή “μπαινοβγαίνοντας” σε ψυχιατρικό ίδρυμα και μετά δίδασκε σε σχολείο, ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός με την ειδικότητα του γυμναστή!

Διορίστηκε ως αναπληρωτής σε σχολείο της Κορίνθου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση την τότε νομοθεσία, το αντίγραφο ποινικού μητρώου, που αποτελεί απαραίτητο πιστοποιητικό για την έκδοση μεγάλου αριθμού διοικητικών πράξεων, δεν χρειάστηκε να προσκομισθεί καν στη δική του περίπτωση (διορισμός ως αναπληρωτής Γυμναστής σε σχολείο της Κορίνθου).

Αποτρόπαιο έγκλημα δείχνουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας

Ο δράστης, που πήρε χθες εικοσιτετράωρη προθεσμία για να απολογηθεί, φέρεται να βίασε τη 83χρονη μητέρα του πριν την σκοτώσει, με τον θάνατό της να επέρχεται από στραγγαλισμό, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Μάλιστα, ο δράστης μετά το έγκλημα έπλυνε και έντυσε τη σορό της μητέρας του, ενώ εκτιμάται ότι την βίασε την ώρα που την έπνιγε.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία με δόλο και για το αδίκημα του βιασμού, καθώς «εντοπίστηκαν και πρόσφατα ευρήματα γενετήσιας πράξης».

 

ert.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog