Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χριστούγεννα στο Λουτράκι αλλά η Δήμητρα δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της (φωτο)

- Advertisement -

Eφτασαν τα Χριστούγεννα του 2021 ! Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας να ρίξουν λίγα μέτρα άσφαλτο στην οδό Υψηλάντου στο Λουτράκι, μπροστά από το μοναδικό σπίτι της πόλης που δεν έχει !!! δυστυχώς οι εκκλήσεις μας έπεσαν στο κενό!

Φυσικά δεν μας αρέσει χρονιάρες μέρες να γκρινιάζουμε αλλά δεν μπορούμε να αποσιωπούμε ή να εθελοτυφλούμε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας, ειδικά αυτές τις μέρες.

Από το 2019 παρακαλούμε να πράξουν το αυτονόητο, ώστε να μπορεί η Δήμητρα, η συμπολίτισσά μας να έχει τη δυνατότητα να βγαίνει με το αναπηρικό καροτσάκι της από το σπίτι…

Στις 19 Αυγούστου 2020 το loutrakiblog.gr αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει το θέμα αυτό, επισυνάπτοντας και σχετικές φωτογραφίας εις επίρρωσιν των ισχυρισμών μας.

Διαβάστε Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη … “Το μοναδικό σπίτι στο Λουτράκι χωρίς άσφαλτο..”

Βασανιστικά περνούν οι εποχές για τη Δήμητρα, που δεν μπορεί να βγεί από την αυλοπορτα του σπιτιού της, αφού το οδόστρωμα είναι επικίνδυνο για το καροτσάκι της, ( κίνδυνος να αναποδογυρίσει και φυσικά όταν βρέχει κολλά στις λάσπες)

Απαίτηση λοιπόν κάθε νουνεχή και ευαίσθητου ανθρώπου είναι να ασφαλτοστρωθεί αυτό το μικρό κομμάτι δρόμου το οποίο όπως επισημαίνεται βρίσκεται ενός του αστικού ιστού!

Από τούδε και στο εξής, ουδείς δικαιούται, να προσποιείται, ότι δεν βλέπει την ανάγκη που αναφύεται,ουδείς μπορεί να μιλά για κοινωνικό πρόσωπο, ουδείς για αλληλεγγύη και ανθρωπισμό..

Η συμπολίτισσά μας δεν αντέχει άλλη «φυλακή» και ούτε μπορεί να κρατιέται σε ομηρία …

Το loutrakiblog.gr για τελευταία φορά πλέον κάνει έκκληση στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Λουτρακίου κ. Κων/νο Παντελέου,   να πράξει τα δέοντα ΑΜΕΣΑ.

Άλλως η παρούσα θα κοινοποιηθεί νομίμως και αρμοδίως και ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του!

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κωστα,γιατι ? Ειμαι σιγουρος πως σου εχει διαφυγει και κακως μαλιστα.Επειση εισαι ανθρωπος με ευαισθησιες ,μεχρι την Πρωτοχρονια πρεπει να εχει γινει. Και ξερω οτι θα γινει….

  2. O Κώστας με τη στάση του και την άμεση ανταπόκρισή του ως τα σήμερα, θα το κάνει. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ πως θα το κάνει και θα χαρίσει στην συνδημότισσά μας ένα υπέροχο δώρο. Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα Κώστα, και χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και στην κυρία Δήμητρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog