Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω Ρομά που έκλεψαν δημοτικούς χαλκοσωλήνες και καλώδια

- Advertisement -

Πρωϊνές ώρες σήμερα, συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω τουλάχιστον δύο γυναίκες Ρομά στο Λουτράκι διότι έκλεψαν δημοτικούς χαλκοσωλήνες και καλώδια στην περιοχή Λειβαδάκι.

Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, κάνοντας περιπολία στην περιοχή εντόπισαν δύο αυτοκίνητα που κίνησαν τις υποψίες τους.

Κάνοντας έλεγχο διαπίστωσαν ότι είχαν κλέψει τουλάχιστον 18 κουλούτρες χαλκοσωλήνων και καλωδίων που προορίζονταν για το δημοτικό ηλεκτροφωτισμό αξίας πάνω από 40.000 ευρώ.

Οι Ρομά είχαν έρθει από τα Μέγαρα με σκοπό να κλέψουν τα συγκεκριμένα υλικά.

Σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος τους και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν κλαπεί στο πρόσφατο παρελθόν καλώδια και σωλήνες βυθίζοντας στο σκοτάδι μια ολόκληρη περιοχή του Λουτρακίου.

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το καρκίνωμα της κοινωνίας μας. Δεν επιθυμούν να ενταχθούν. Κι όπως πάντα, στη δίκη θα πάει όλο το σκυλολόϊ για να υποστηρίξει τα θρευτάρια του.

    • φαίνεται ότι είχαν «χαρτογραφήσει» την περιοχή, γνώριζαν και που βρίσκονταν οι κάμερες ασφαλείας της εταιρείας και βρήκαν τον τρόπο να τις ξηλώσουν.

  2. Δεν τους σταματάει τίποτα. Έχουν αποκτήσει απίστευτες τεχνικές γνώσεις και σε συνδυασμό με το θράσος τους συν την ελλιπή αστυνόμευση δρουν ανεξέλεγκτα.

  3. Όπως είπαν το καρκίνωμα του ελληνικου κράτους. Ζώα σκέτα, μόνο πυροβολισμός στ κεφάλι τους αξίζει!!! Κλέβουν κλέβουν κλέβουν χωρίς να υπολογίσουν τπτ!!

  4. Και ο σύριζα τους έδωσε το δικαίωμα να εγγράφονται στα ΤΕΙ της αρεσκείας τους. Τους επιβραβεύει κι από πάνω για τις κλεψιές και χρεώνει σε εμάς τις ζημιές. Σκέψου να βγάζαμε δήμαρχο δηλαδή τον νεαρό που εκπροσωπεί τον σύριζα στο Λουτράκι…!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog