Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: ‘Εδεσαν τους κάδους στα δέντρα λόγω του δυνατού αέρα (φωτο)

- Advertisement -

Ασύλληπτες ήταν οι ριπές των ανέμων που έφτασαν τα 132 χλμ την ώρα στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου.

Ο δυνατός αέρας ξήλωσε από τη ρίζα πανύψηλα δέντρα, όπως ένα μεγάλο ευκάλυπτο στην περιοχή του Ισθμού, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και χρειάσθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να τον απομακρύνει από την άσφαλτο.

Η λαϊκή αγορά της Τετάρτης δεν πραγματοποιήθηκε, ενώ η δυνατή βροχοθύελλα προκάλεσε διακοπή του ρεύματος στην περιοχή Λειβαδάκι Λουτρακίου με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν ούτε τα φανάρια στη Λεωφόρο Αθηνών.

Κάδοι απορριμάτων πηγαινοέρχονταν βόλτες στους δρόμους!

Οι εφευρετικοί όμως Λουτρακιώτες δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και πολύ καλώς έπραξαν! Για την αποφυγή ατυχημάτων έδεσαν τους κάδους απορριμμάτων στα δέντρα!

 

Λουτράκι: Mας πήρε και μας σήκωσε ο αέρας (φωτο) 

Λουτράκι: Πτώση μεγάλου δέντρου στον Ισθμό από τον αέρα. Διακοπή κυκλοφορίας

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγώ έμαθα ότι κάποιος από τον Δήμο τον έδεσε. Υπάρχει και φωτογραφία αλλά δεν μπορούμε να δούμε ποιος 😜😜Πάντως καλή η ιδέα. Να πάνε σε όλους τους κάδους να βάλουν από ένα σκοινί και όταν φυσάει τον δένουμε σε κάτι σταθερό, 😂😂😂και λύθηκε το πρόβλημα αμέσως. Πως δεν το είχαν σκεφτεί τόσα χρόνια 😂😂Σοβαρά τώρα! Αυτοί οι κάδοι αφού δεν υπάρχουν σε όλα τα σημεία αυτές οι μπάρες που κατά κάποιον τρόπο ίσως τους κρατήσουν με τον τρελό αέρα του Λουτρακίου πρέπει να βρουν κάτι σαν το δέσιμο στο δέντρο. Αντρικος αν περάσει 😜😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog