Γνωστό τοις πάσι είναι ότι το loutrakiblog.gr γράφει πάντα την αλήθεια, είτε αρέσει, είτε ενοχλεί. Oταν και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε το κάνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Χθες δημοσιεύσαμε την παρακάτω καταγγελία – παράπονο συμπολίτη μας!

Διαβάστε

Λουτράκι: Νεφροπαθής-καρκινοπαθής περιμένει 4 μήνες για μια θέση πάρκινγκ

Γνωστή σε όλους είναι και η ευαισθησία του Αντιδημάρχου του Δήμου Λουτρακίου, κ. Τάσου Σακελλαρίου σε θέματα υγείας και όχι μόνο.

Ο κ. Σακελλαρίου, μετά το δημοσίευμα, αντέδρασε αστραπιαία, επιλήφθηκε του θέματος σήμερα πρωί πρωί και επικοινωνώντας μαζί μας δήλωσε:

Τακτοποιήθηκε το θέμα θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ. 
Ετοιμάζεται και θα συζητηθεί-εγκριθεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Απολογούμαστε για την καθυστέρηση, θα είχε ολοκληρωθεί από το Δεκέμβριο αλλά είχαμε νόσηση covid και στη συνέχεια είχαν μείνει πολλές εκκρεμότητες στην λήξη του έτους.

Στη συνέχεια το loutrakiblog.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μακρίδη και θέτοντάς του υπ΄όψιν το πρόβλημα με τις θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ που παρακρατούνται παρανόμως από κάποιους, απάντησε ότι είχε γίνει έλεγχος, κάποιες θέσεις έχουν ήδη καταργηθεί αλλά όντως κάποιοι δεν έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την περαιτέρω χρήση, οπότε θα γίνει και πάλι επανέλεγχος. Αν δεν πληρούνται τα κριτήρια, οι θέσεις θα καταργηθούν.

Μετά από αυτή την έκβαση, επικοινωνήσαμε με τον κ. Α.Ι. , ο οποίος εκείνη την ώρα υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση να τον ενημερώσουμε για τα ευχάριστα!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, που όλοι μαζί κάναμε ένα άνθρωπο να χαμογελάσει !

Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια και στον Αντιδήμαρχο κ. Σακελλαρίου για την άμεση ανταπόκριση, επίλυση του θέματος αλλά και την ειλικρινειά του.

Συγχαρητήρια και στον κ. Μακρίδη που επίσης ενδιαφέρθηκε για το πρόβλημα του κ. Α.Ι. αλλά και τον επανέλεγχο που δεσμεύθηκε ότι θα γίνει άμεσα.