Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρία Πρωτοπαππά: ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ,ΗΜΕΙΣ ΑΔOΜΕΝ ;

- Advertisement -

Με τη φράση του Θουκιδίδη που «έδειξε» την αδυναμία της Πολιτείας να καταλάβει τους πραγματικούς κινδύνους για την ίδια, χρησιμοποποίησε η επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κ. Μαρία Πρωτοπαππά στη σημερινή της ανακοίνωση για το επικείμενο κλείσιμο των υποκαταστημάτων των τραπεζών Eurobank και Alpha στο Λουτράκι.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα ,που ο Δήμαρχος μιλούσε για προσέλκυση πολλών επενδυτών και δημοσιεύματα αναφέρουν ,ότι η ALPHA και η EUROBANK κλείνουν τα μοναδικά καταστήματα που έχουν οι τράπεζες σε όλο το Δήμο, δίνοντας ακόμη ένα πλήγμα στη τοπική κοινωνία  και στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, των δημοτών αλλά και των τουριστών.

Αυτό δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία ,όπως θέλει να τα παρουσιάσει ο Δήμαρχος ,που επί των ημερών του σε ένα τουριστικό Δήμο  κλείνουν δημόσιες υπηρεσίες η μία μετά την άλλη και τραπεζικά καταστήματα ,δυσκολεύοντας την καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών σε όλο το Δήμο  και των εργαζομένων σε αυτές  και μάλιστα  μέσω πανδημίας.

Ο κ.Γκιώνης  πρέπει επιτέλους να αφήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να ασχοληθεί με την πραγματικότητα και η πραγματικότητα στο τόπο μας είναι ζοφερή και αδιέξοδη.

Ας σταματήσει να παρακολουθεί απαθής όλα όσα συμβαίνουν και να δώσει λύσεις .

Ας σταματήσει αυτή την ‘’καραμέλα΄’περί προσέλκυσης επενδυτών….

Εκτός αν επένδυση είναι το ξεπούλημα των ασημικών του Δήμου…

Αναμένουμε τις ενέργειες και πρωτοβουλίες του Δημάρχου ώστε να μην κλείσουν οι τράπεζες στο Δήμο μας  και να σταματήσει το δρόμο του μαρασμού και της απαξίωσης που έχει οδηγήσει το τόπο μας.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

                                                                                           Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

                                                                                   ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

Βόμβα: Βάζει λουκέτο και η Εurobank στο Λουτράκι

Λουκέτο και στην Alpha Τράπεζα στο Λουτράκι

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σεβαστή η κριτική της κυρίας Πρωτοπαππα αλλά εδώ είναι άδικη. Τον Δήμο δεν μπορούμε να τον κατηγοργσουμε για κάτι που είναι ΑΕ και γίνετε πανελλαδικά και παγκόσμιο επίσης. Να πληροφορήσω την κυρία Μαρία ότι κάποτε το Λουτράκι μας είχε περισσότερες τράπεζες από περίπτερα αν δεν το γνωρίζει!!! Το τι λέει και εννοεί ο Δήμαρχος για επένδυσης δεν νομίζω να αναφέρετε για τράπεζες. Αυτά και νομίζω ότι αντιπολίτευση με τέτοια επιχειρήματα δεν θα έχει αποδόσεις που θελει η κυρία Πρωτοπαππα. ΥΓ το έγραψα αυτό το άρθρο όχι για την κυρία Μαρία αλλά επειδή έχει γίνει πολύ συζήτηση και κουβέντα στο διαδυκτιο για το θέμα με τις τράπεζες και οι περισσότεροι συμφωνούν ότι σε αυτό δεν ευθύνεται ο Δήμος γενικά. Ελπίζω σε δημοσίευση γιατί καλή η πλακιτσα που κάνει γενικά ο Αντρικος αλλά να μιλάμε και σοβαρά που και που

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog