Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κλειστά τα σχολεία σε όλη την Κορινθία αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

- Advertisement -

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλο το Νομό Κορινθίας, σύμφωνα με αποφάσεις των δημάρχων λόγω της κακοκαιρίας.

Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις

Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Κορινθίων την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Κλειστά όλα τα σχολεία τη Δευτέρα στο δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Δήμος Σικυωνίων: ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ αύριο 24 Ιανουαρίου 2022

Κλειστά αύριο τα σχολεία στο Δήμο Βέλου-Βόχας

 

Eπίσης θα είναι κλειστά τα σχολεία στους Δήμους Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Νεμέας. Διαβάστε αναλυτικά τις ανακοινώσεις τους

 

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης

Με απόφαση του Δημάρχου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης τα σχολεία αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ με δεδομένη την πρόβλεψη της ΕΜΥ για συνέχεια των καιρικών φαινομένων, η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί αύριο, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες.

Με αυτά τα δεδομένα αύριο οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) δεν θα λειτουργήσουν λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας. Την Δευτέρα θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για τις επόμενες ημέρες.

 

Δήμος Νεμέας: Κλειστά όλα τα σχολεία τη Δευτέρα

Κλειστά θα είναι τα σχολεία όλων των βαθμίδων( Α/θμια, Β/θμια και Παιδικός Σταθμός) του Δήμου Νεμέας τη Δευτέρα 24/1/2022 σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 13/23-1-2022 απόφαση του Δημάρχου Νεμέας.

Η απόφαση αυτή αποτελεί προληπτικό μέτρο καθώς σύμφωνα με προβλέψεις της ΕΜΥ έκτακτα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα θα επικρατήσουν στην περιοχή μας με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον παγετό και πιθανές χιονοπτώσεις.

Συνεκτιμώντας το γεγονός πως λόγω της πανδημίας στις σχολικές αίθουσες υπάρχει συνεχής εξαερισμός ,οι συνθήκες διδασκαλίας θα είναι εξαιρετικά δυσμενείς για εκπαιδευτικούς και μαθητές .

Παρακολουθώντας την εξέλιξη των φαινομένων θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων μέχρι τις 13.00 μ.μ της 24ης Ιανουαρίου.

Κεραμέως: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα κλείσουν λόγω κακοκαιρίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog