Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Έκτακτη Γενική συνέλευση της Τουριστικής – δημοτικό συμβούλιο ζητά η αντιπολίτευση για τη μίσθωση του Spa

- Advertisement -

Με έγγραφό τους προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σωτηρία Κορδαλή, οι έξι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ζητούν την έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης της Τουριστικής, δηλαδή να πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με τα παρακάτω θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο ΔΣ της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ, την περασμένη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022.

 

Λήψη απόφασης ή μη για την μίσθωση του Υδροθεραπευτηρίου «LoutrakiThermalSpa» της εταιρείας μας.

2.     Λήψη απόφασης για ανάθεση σύνταξης των τευχών δημοπράτησης του διαγωνισμού που αφορά την μίσθωση του «LoutrakiThermalSpa» της εταιρείας και εν γένει της υποστήριξης της όλης διαδικασίας διεξαγωγής του εν λόγω διαγωνισμού.

3.     Λήψη οριστικής απόφασης ή μη για ανάθεση στην εταιρεία ΕΡΝΣΤ ΚΑΙ ΓΙΑΝΓΚ Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, την σύνταξη νέας μελέτης αποτίμησης της συμμετοχής της Λουτράκι Α.Ε. στην Κοινοπραξία Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ Λουτράκι Α.Ε. & Κλαμπ Οτελ Λουτράκι Καζίνο Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Α.Ε. με θέμα την μετατροπή της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρεία, μετά την προσκόμιση της οικονομικής της προσφοράς.  Εξουσιοδότηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ανάθεσης του έργου.

4.     Έγκριση των πραγματοποιηθεισών δαπανών της εταιρείας για τον μήνα Νοέμβριο 2021.

Συγκεκριμένα το αίτημα για έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου υπέγραψαν οι παρατάξεις και τα μέλη τους

(ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ με επικεφαλής τη Μαρία Πρωτοπαππά, Παναγιώτης Πέτρου, Ευθύμιος Σακελλαρίου, Σωτήρης Νικολάου, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ με επικεφαλής τον Κώστα Λογοθέτη, Θοδωρής Πέτρου και Δημήτρης Δέδες, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ με επικεφαλής το Γιάννη Καραπανάγο, Κωστής Σταυρόπουλος, Γιάννης Γλυκοφρύδης, ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με επικεφαλής τον Κωστή Ζερβό, Αλκιβιάδης Δρίτσας, ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βασιλείου, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ με επικεφαλής τον Χρήστο Ασημακόπουλο). Σύνολο 14 δημοτικοί σύμβουλοι.

Δεν υπέγραψαν την αίτηση αυτή ο δημοτικός σύμβουλος της ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Θανάσης Γεωργίου, ο δημοτικός σύμβουλος της ΩΡΑΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Βασίλης Βασιλείου, για λόγους ευθιξίας που έχει αναφέρει στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν υπέγραψαν την αίτηση επίσης, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κοντός και Θανάσης Μουζάκης.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Θανάσης Μουζάκης δεν ενημερώθηκε για την κατάθεση του αιτήματος αυτού, ούτε και ζητήθηκε η υπογραφή του από κανέναν, όπως μας δήλωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog