Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξανάρχισαν οι τηλεφωνικές απάτες στο Λουτράκι με νέα…δολώματα..

- Advertisement -

Σύμφωνα με μαρτυρίες θυμάτων που έρχονται στο loutrakiblog.gr , οι επιτήδειοι απατεώνες που προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση, κυρίως σε ηλικιωμένα άτομα, με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα ξαναχτύπησαν..

Οι επίδοξοι δράστες τηλεφωνούν και με τρεμάμενη φωνή λένε στα υποψήφια θύματά τους, ότι «το παιδί τους σκοτώθηκε» ή «ότι το παιδί τους σκότωσε κάποιον» ότι «βρίσκονται στη φυλακή και χρειάζονται χρήματα».

Ευτυχώς ως ώρας δεν εξαπατήθηκε κανείς, όμως εφιστάται η προσοχή σε όλους.

Μετά από οποιαδήποτε τέτοια τηλεφωνική κλήση, καλέστε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου στο 2744 0 63000.

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε εσεις εγώ εδώ στην Αγγλία οταν περνούν τηλέφωνο τίποτα περίεργοι η αυτές οι εταιρίες που διαφημίζουν η θέλουν να πουλήσουν τίποτα τους μιλάω ελληνικά και το κλείνουν αμέσως 😂😂😂Τους καταλαβαινεις αμέσως 😜Σίγουρα να προσέχουν οι άνθρωποι και την σημερον ημέρα δεν είναι να πιστεύεις κανεναν !!

  2. Να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα έχουν πάρει τηλέφωνο τη μισή Περαχώρα για δήθεν ατυχήματα κτλ.Η αστυνομία δεν μπορεί να ζητήσει τη συναίνεση από κάποιον από όλους αυτους που έχουν πάρει τηλ ώστε να γίνει άρση του τηλεφωνικου απόρρητου και να βρουν απο ποια τηλέφωνα γίνονται οι κλήσεις;; Αυτή η ιστορία είναι μισό χρόνο και πλέον. Πρεπει να τελειώσει!!

  3. Αστους να παίρνουν η Περαχωρα εχει ενημερωθεί και δεν την πατάνε πια..Ωραιο το σχόλιο με την κυρία που τράκαρε αλλά δεν ξέρει να οδηγάει 😂

  4. Άρση απορητου γίνεται μέσω εισαγγελέα και η αστυνομία.ια δεν είναι ειδική γιαυτό.Για αυτό αν σας ξαναπαρουν παιχτε το παιχνίδι τους και αποκακυψτε τους.

  5. Αγαπητέ μου Αντρεα “έριξες” τώρα μια σουπερ ιδέα εις στην φαρέτρα! Εφεξής όσοι εξ ημων τυγχάνει να είμεθα γλωσσομαθεις, εις στην προκειμένη αυτη περιπτωση ετουτων των αδίστακτων, όσο και θρασυτατων απατεωνων, θα τους ομιλούμε πλεον τηλεφωνικως εις στην αγγλιστην!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog