Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Ανδραβίδα: Πατέρας έσφαξε μητέρα και τα δύο παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε

- Advertisement -

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ανδραβίδα, καθώς η μητέρα, ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, o πατέρας τους σκότωσε και αυτοκτόνησε. Συγκεκριμένα, έσφαξε τη μητέρα και τα δύο παιδιά και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 12 ετών (πηγαίνει στην 6η Δημοτικού). Το ένα παιδί ήταν ανήλικο, ενώ το άλλο ήταν μωρό και όπως προκύπτει είναι και τα δύο νεκρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο πατέρας είναι αλλοδαπός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το αιματοβαμμένο σπίτι της άτυχης οικογένειας βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Στο σπίτι βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ αναμένεται να μεταβεί εκεί ιατροδικαστής.

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι γίνετε ρε γαμωτο??? Πως έχει ξεφύγει έτσι η κατάσταση με αυτά τα οικογενειακά δράματα, τραγωδίες? Πριν γράψω για αυτό να πω και ένα ακόμη που διάβασα χτες νομίζω με ένα άλλο περιστατικό στο Κερατσίνι στο Πέραμα κάπου εκεί. Ο άντρας οδηγούσε λέει με το ένα χέρι και με το άλλο χτυπούσε την γυναίκα στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Μάρτυρες εκεί είδαν το αμάξι να κάνει ζικ ζακ μέχρι που στουκαρησε σε κολόνα. Και αυτός συνέχιζε να την χτυπάει από ότι είπαν όσοι έτρεξαν για βοήθεια. Στο πίσω κάθισμα ήταν ένα μικρό παιδάκι που τα έβλεπε όλα αυτά!!!

  2. Συνεχίζω!! Δεν ξέρω πως έχει γίνει έτσι η κοινωνία μας οι άνθρωποι αν προτιμάτε. Το βλέπεις αυτό σε καθημερινη βάση ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης στο διαδυκτιο που σερφαρουμε και σχολιάζουμε ακόμα και εδώ στομπλογκ με τους σχολιαστές. Δεν θα ακούσεις καλή κουβέντα για κανέναν, γεμάτοι κακία, ζήλια ειρωνεία!! Κάτι σκ@@@ψυχοι.Παρακολουθωντας πολλά στο διαδυκτιο που είναι ένα μέσον για να τα διαπιστώσεις όλα αυτά δεν παραξενευομαι για όλα αυτά που γίνονται. Ο κόσμος γενικά τον τρελαίνουν με όλα αυτά που γίνονται και δεν θέλει πολύ η βίδα να στρίψει. Να γίνουμε καλοί άνθρωποι και να αγαπάμε τον συνάνθρωπο μας

  3. Bία και εγκλήματα καθημερινά πλέον στην Ελλάδα, και άλλοι φοβούνται μη ζηλέψουμε τη δουλειά τους ή το ότι μετανάστευσαν από το ωραίο μας Λουτράκι σς μία από τις πιο υποβαθμισμένες πόλεις της Ευρώπης. Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο προϋποθέτει αυτοκριτική. Αλλά για όλα φταίνε οι άλλοι, ενώ εμείς ποτέ. Το κλασικό μότο ευθυνόφοβων στρουθοκαμηλιστών.

  4. Έγραψα κάτι πράγματα πριν λίγες μέρες για να κοιτάξουμε να περιορίσουμε λίγο τις αψιμαχίες ειρωνείες κλπ που κουράζουν γενικά όλους και μερικοί σαν τον0851 δεν λένε να το καταλάβουν. Αντρέας

  5. Θα συστήσω μαζί με τους συντάκτες και εγώ στον 12:17 να γράφει σχόλια που σχετίζονται με τις αναρτήσεις και όχι με ό,τι τον πονάει λόγω σοβαρών και ανεπίλυτων δυσχερειών του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog