Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδραβίδα: Ο σπιτονοικοκύρης σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο του παιδιά; Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

- Advertisement -

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών στην υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας ενός ζευγαριού και των δύο μικρών παιδιών του στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που επικαλείται το patrisnews, οι Αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού. Όπως σημειώνεται, αναζητείται ένας άνδρας ως ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα, ο οποίος διαμένει στην περιοχή και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε τακτικούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό με το άτυχο ζευγάρι, το σπίτι του οποίου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από το δικό του.

Η αιτία γι’ αυτούς τους καβγάδες ήταν πως το ζευγάρι δεν ήταν συνεπές σε κάποιες οικονομικές συναλλαγές που είχαν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από έρευνα στο σπίτι του υπόπτου εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Υπενθυμίζεται ότι στον τόπο του εγκλήματος είχε βρεθεί ένας κάλυκας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στήσει μια γιγαντιαία επιχείρηση αναζήτησης για να εντοπίσουν τον άνδρα αυτόν, ο οποίος παραμένει άφαντος.

 

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Έπνιξαν τα μωρά, πυροβόλησαν τους γονείς

Υπενθυμίζεται ότι το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε την Τετάρτη και πρώτος μάρτυρας των δολοφονιών έγινε ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος, φτάνοντας στο σπίτι, βρήκε τις τέσσερις σορούς και σε κατάσταση σοκ άρχισε να ζητάει βοήθεια. Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός. Το 1,5 ετών παιδάκι, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 2020, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, από τον 12χρονο αδελφό του.

Ο 32χρονος και η 37χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφεραν τραύματα από όπλο και βρίσκονταν πάνω σε τρέιλερ, ενώ το παιδάκι 2,5 ετών, που είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2019, ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης που διέπραξε το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα μετέφερε τις τρεις σορούς στην αποθήκη, ενώ τους είχε σκοτώσει πιθανότατα μέσα στο σπίτι.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο πρώην σύζυγος της 37χρονης, ο οποίος εντοπίστηκε στο Λουτράκι και αναμένεται να πάει στην Ανδραβίδα για να καταθέσει αλλά και για να πάρει τον 12χρονο γιο του. Να σημειωθεί ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η 37χρονη είχε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.

Πηγή: iefimerida.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog