Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κατασκηνώσεις 2022: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Sportcamp. Κλείστε θέση!

- Advertisement -

Κλείστε θέση σε ένα υπέροχο, κατασκηνωτικό καλοκαίρι!

Οι εγγραφές για το φετινό καλοκαίρι στην Sportcamp ξεκίνησαν!

Επιλέξτε την κατασκηνωτική περίοδο που εξυπηρετεί τον οικογενειακό σας προγραμματισμό και κλείστε έγκαιρα θέση στην πιο συναρπαστική, κεφάτη και αθλητική καλοκαιρινή ομάδα!

Τα έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη και το προσωπικό της Sportcamp, περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία μικρούς και μεγάλους κατασκηνωτές, ηλικίας 6 έως 16 ετών!

Ποικιλία αθλημάτων, καλλιτεχνικά δρώμενα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δράσεις στη φύση, εκδρομές, μαγειρικά workshops και πολλά ακόμη, θα χαρίσουν στα παιδιά υπέροχες εμπειρίες και δυνατές φιλίες!

Κάντε την εγγραφή σας εδώ: https://kids-form-registration.sportcamp.gr/ και επωφεληθείτε της έκπτωσης 10% έως 30 Απριλίου (ισχύει για ιδιωτικά πακέτα).

Οι καλύτερες καλοκαιρινές διακοπές, σας περιμένουν στην κεφάτη παρέα της Sportcamp!

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Από το Sport camp μέχρι και την λίμνη Βουλιαγμένης ο ικανότατος και καλός επιχειρηματίας ο Σπύρος βοηθάει και αυτός οσο μπορεί τον τόπο μας. Το έχω πει και γράφει πολλές φορές, αν είχαμε 10 σαν τον Καραβουλη το μέρος μας θα ήταν διαφορετικό. Ειδικά από το Sport camp και τις εκδηλώσεις ακόμα και σε στυλ κατασκηνωσεις και “στυλ αθλητικό” που λέει και στο Sport fm Αυτά τα ολίγα μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση. Απλώς διαπίστωση και αλήθειες από τον Αντρικο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog