Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Oργισμένος κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου. ‘Eγραψαν με σπρέι «θάνατος»

- Advertisement -

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας εκδόθηκε έντλαμα σύλληψης σε βάρος της 33χρονης μητέρας

 

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο – Χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών – «Ντροπή τα παιδιά», φωνάζει ο κόσμος.

Εκτός ελέγχου φαίνεται οτι είναι η κατάσταση στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα εκεί που μένει η οικογένεια Δασκαλάκη. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών

.Όπως ήταν αναμενόμενο από την ώρα που προέκυψε η είδηση έχει βρεθεί πλήθος δημοσιογράφων και Μέσων Ενημέρωσης, με κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία. Μάλιστα όπως δήλωσαν στον τηλεοτικό σταθμό Alpha είδαν την μητέρα σήμερα το απόγευμα να βγαίνει από το σπίτι και να μπαίνει σε ένα  μαύρο αυτοκίνητο.

«Να την κρεμάσουν και να περάσει όλη η Ελλάδα και ο καθέ ένας να την τιμωρεί», λέει οργισμένη μία γυναίκα στις τηλεοπτικές κάμερες. «Ντροπή τα παιδιά», φωνάζει ο κόσμος.

Αυτή την ώρα και παρά την παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, μανιασμένο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την οικία Πισπιρίγκου. Μάλιστα έχουν γράψει τη λέξη «Θάνατος», στα πατζούρια του σπίτιού, όπως δείχνουν εικόνες από το σημείο.
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άφησε ένα υγιέστατο παιδάκι τετραπληγικό, δεν την ενόχλησε το βλέμμα του, η κατάστασή του και το δολοφόνησε αργότερα, όπως και τα άλλα δύο. 9 απόπειρες δολοφονίας και 3 που δολοφόνησε, 12 το σύνολο. 12 φορές ισόβια. Αλλά εμείς οι φορολογούμενοι θα πληρώσουμε τη διατροφή της; Στη Σαουδική Αραβία θα περιέφεραν το κεφάλι της στους δρόμους!

  2. Σημερα που θα διαταξουν ανακριτρια-εισαγγελεας τον εγκλεισμο της και θα βρεθει στον κορυδαλλο, θα δει τη γλυκα. Πως και πως θα την περιμενουν τα αλλα “καλα” κοριτσια να την υποδεχθουν μετα βαϊων και κλαδων…

  3. Θα πήγαινε στην Εκκλησία να προσκυνήσει τον Επιτάφιο μεγαλοβδομαδιάτικα; Έδωσε ο Ύψιστος να μην πατήσει το πόδι της στον Οίκο Του η υποκρίτρια, για να μην τη χαρακτηρίσω αλλιώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog