Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναγιώτης Λουζιώτης: Kαταδικάζω το ατυχές περιστατικό

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, μίλησε στο Loutrakiblog.gr για το χθεσινό επεισόδιο, που έλαβε χώρα ανάμεσα στους κ.κ. Γαϊτάνο Μανώλη και Παν. Πιτσάκη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Διαβάστε τι συνέβη χθες Κόρινθος: Παρ΄ολίγο να πέσουν «ψιλές» στο Επιμελητήριο

Ο κ. Λουζιώτης ανέφερε

Πράγματι υπήρξε ένταση στη χθεσινή συνεδρίαση αλλά διευκρινίζω ότι δεν υπήρξε καμμία χειροδικία. Ο κ. Γαϊτάνος αντέδρασε στις προκλήσεις του κ. Πιτσάκη.

Οσο για τους ισχυρισμούς του κ. Πιτσάκη για τα πρακτικά να τοποθετηθώ και να ξαναπώ ότι  μπορεί να απευθυνθεί στο αρμόδιο γραφείο του Επιμελητηρίου και να τα πάρει. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη συμπεριφορά, δεν αρνήθηκε κανείς να πάρει τα πρακτικά.

Σαν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου καταδικάζω το ατυχές αυτό περιστατικό και προσθέτω ότι τέτοιες συμπεριφορές και προκλήσεις αμαυρώνουν το θεσμό του Επιμελητηρίου και δεν βοηθούν στην εύρυθμη  λειτουργία του.

Πρόθεση της Διοίκησης και εμού προσωπικά είναι το Επιμελητήριο να είναι χρήσιμο στα μέλη του, στις Κορινθιακές επιχειρήσεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι και κινούμαστε μόνο σε αυτή την κατεύθυνση. Ως Πρόεδρος οφείλω να διαφυλάξω το θεσμό και τη λειτουργία του Επιμελητηρίου.

Τονίζω μοναδικό μέλημα της Διοίκησης είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις. Το Επιμελητήριο δεν είναι μόνο για το δήμο Κορινθίων, ενδιαφέρεται για όλες τις επιχειρήσεις σε όλη την Κορινθία.

Προσπαθούμε με δράσεις, με ενέργειες, με προγράμματα να τις στηρίξουμε και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια αξιοποιώντας όποια εργαλεία.

Αύριο θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να μιλήσουμε εδώ στα γραφεία μας στην Κόρινθο με το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, στις 18 Απριλίου περιμένουμε τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης κ. Νίκο Παπαθανάση και μετά από λίγες μέρες τον κ. Μανιάτη για τα προβλήματα που έχει επιφέρει η ενεργειακή κρίση.

Να σας πω και μια είδηση για το Λουτράκι. Το Επιμελητήριο θα είναι χορηγός στην διοργάνωση «Τaste of Loutraki», άλλωστε ως γνωστόν το Επιμελητήριο είναι μέλος του Τουριστικού Οργανισμού.

Προσπαθούμε για το καλύτερο καθημερινά, δίνοντας  έμφαση στο «εμείς» και όχι στο «εγώ».

 

Διαβάστε και τις δηλώσεις του πρώην Προέδρου κ. Πιτσάκη

Παναγιώτης Πιτσάκης: Το Επιμελητήριο μετατρέπεται σε αρένα

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog