Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Καταγγελία αναγνώστη για το ΑΤΜ της Eurobank

- Advertisement -

Γνωστό τοις πάσι ότι το υποκατάστημα της τράπεζα στο Λουτράκι έκλεισε. O αναγνώστης μας καταγγέλει ότι εδώ και δέκα (10) μέρες το ATM της Eurobank δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα την ταλαπαιρωρία των πελατών της.

Αν και ο ίδιος έχει οχλήσει τηλεφωνικά αλλά και με e-mail την τράπεζα, απάντηση δεν έχει λάβει, αλλά ούτε αποκαταστάθηκε η βλάβη στο ATM.

Ο αναγνώστης μας ρωτά αν θα μπορούσε ο δήμος με παρέμβασή του να επικοινωνήσει με την τράπεζα, ώστε να πάψει η ταλαιπωρία των πολιτών.

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε παιδιά αν η τράπεζα είναι κλειστή πως θα βάζουν λεφτά στο μηχάνημα ??Τα ΑΤΜ που είναι στις τράπεζες βάζουν τα λεφτά από μέσα !Ετσι γίνετε στις τράπεζες εδώ !

  2. Καλημέρα…Δυστυχώς παρόμοιο θέμα και στο ΑΤΜ της Alpha …. κατάργησαν την εντολή κατάθεσης στο μηχάνημα και θα πρέπει να Κόρινθο

  3. Μπορεί να καταλάβει κανείς και να μπει στη θέση ενός ηλικιωμενου από τα Πισια αλλά ακόμα και από το Λουτρακι;;;!!Πρέπει να κάνει ολόκληρο ταξίδι για να βγάλει χρήματα από το Α.Τ.Μ. της Κορίνθου;;;!!! Πιο πολύ σε σενάριο επιστ. φαντασίας μοιάζει πάρα με την πραγματικότητα!!

  4. Loutrakiblog ρώτησε σέ παρακαλώ τον δήμο αν έχει λογαριασμό στην Eurobank καί αν έχει για ποιο λόγο τον διατηρεί ακόμα εφόσον το υποκατάστημα έκλεισε παρά τίς αντιρρήσεις των δημοτών!!!!!Κάντε ένα θέμα τέτοιο γιατί απ’όσο γνωρίζω είχε λογαριασμό.

  5. Δεν ξέρω αν είναι θέμα δημάρχου, αντιδήμαρχου η πρωθυπουργού, αλλά σίγουρα είναι ένα θέμα που αφορά χιλιάδες κόσμο, μεταξύ αυτών και πολλους ηλικιωμένοος συνταξιούχους ανθρώπους!!!(τώρα το αν απασχολεί κανέναν αυτό, ας μεινει ασχολίαστο)

  6. Στα σχόλια περί αλλαγής τράπεζας εννοείται είναι αυτονόητο…αλλά όταν είναι λογαριασμός μισθοδοσίας από τη δουλειά δεν γίνεται να αλλάξει για 10 άτομα όταν έχει 200 άτομα προσωπικό , επειδή είναι ανίκανοι στο να έχουν ένα λειτουργικό ΑΤΜ.

  7. Και εδώ τίθεται και το εξής. Δεν μπορούμε να καταθέσουμε χρήματα, φτάνει να λήγει η πιστωτική κάρτα και ενώ θα είχαμε βάλει τα ρήματα, θα πληρώσουμε 18% επιτόκιο; ; ενώ όπως έκανα πριν λίγο τη καταγγελία στη τράπεζα θα επρεπε να είχαν πάρει προσωρινά μετρα να μην χρεωνομαστε για συναλλαγές σε μηχάνημα άλλης τράπεζας όσο αυτό δεν λειτουργεί. Στο μεταξύ στο μοναδικό μηχανημα που λειτουργεί στη Κόρινθο έχει ουρά, λες και μοιράζουν σισιτιιο σε περίοδο πολέμου, εκεί μας κατάντησαν οι τράπεζες που σώθηκαν με τα χρήματα που πήγαν στο κρατικό χρέος που πληρώνουμε εμείς από τους φόρους μας.

  8. Σε έναν σοβαρό Δήμο ο Δήμαρχος μπορεί να πιέσει ώστε να παραμείνουν κάποια υποκαταστήματα ,έστω και μικρότερα. Στην περίπτωσή μας όμως ο Δήμαρχος απλά ΔΕΝ θέλει και ΔΕΝ μπορεί να αρθρώσει σοβαρό λόγο . Άλλωστε πότε κατάλαβε ο Γκιώνης το προφίλ της πόλης που ηγείται;;;;; Πότε κατάλαβε ότι το ποσοστό των συνταξιούχων στον Δήμο μας είναι υψηλό;;;;;Πρέπει να ενδιαφέρεσαι και να έχεις ευαισθησία . Σε ότι αφορά τον γνωστό παντογνώστη από την Ουαλλία …….τι να πώ;; Στην προσπάθειά του να βρεί δικαιολογίες για τον ανύπαρκτο Γκιώνη λέει και ανυπόστατα πράγματα , λες και δεν υπάρχουν ΑΤΜ που τα τροφοδοτούν με ειδικές χρηματαποστολές όπως στον Βασιλόπουλο στον Ισθμό η μέσα στο καζίνο.

  9. Εγώ που κολλάω εδώ ρε εσύ αδερφέ. Εγώ ξέρω ότι αν ένα κατάστημα τράπεζας είναι κλειστό πως θα τροφοδοτείτε με λεφτά?Τώρα αν στην Ελλάδα έχετε αλλά κόλπα δεν τα γνωρίζει ο Αντρικος. ΑΤΜ μπορείς να έχεις και στο περίπτερο που να ξέρω εγώ. Και εσύ μας λες δικαιολογο τον Γκιωνη 😂😂Ρε τι τραβάω ο γάβρος.. Ρε εσύ μσγκακο όταν ο Αντρικος μάθαινε τα ΑΤΜ εσύ δεν είχες γεννηθεί ακόμα αντε μην τα ακούσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog