Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Αθηνάς Κόρκα στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου (αποκλειστικές δηλώσεις)

- Advertisement -

Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Απριλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αθηνά Κόρκα.

Η κ. Κόρκα συνομίλησε με τη Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Παρασκευή Σούκουλη, τους υπολοίπους ιατρούς και το προσωπικό. Είχαν ένα επικοδομητικό διάλογο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και συγκεκριμένα το ΚΥ.

Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης δώρισε 500 rapid tests εκ μέρους της Περιφερειακή Αρχής για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των πολιτών λόγω της πανδημίας αλλά  και την χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των κτιριακών βλαβών.

Η κ. Κόρκα μίλησε με θερμά λόγια για το Λουτράκι και παραχώρησε δηλώσεις αποκλειστικά στο loutrakiblog.gr

 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κομπλέ που λέει και ο φίλος του μπλογκ. Πως τα προλαβαίνεις όλα αγαπητή μας Χαρά! Ρεπορτάζ, φωτογραφισεις, συνεντεύξεις τα κατεβατά του Ανρικου 😄😄Εγώ πάντως που σας ζαλίζω με την καλή έννοια καθημερινά προσπαθώ και γράφω λιγότερα σχόλια, μικρότερα σχόλια και προσπαθώ όσο γίνετε να μην απαντάω σε προκλήσεις των γνωστών αγνώστων 😄😄Έχουμε και αυτούς δυστυχώς. Εδώ γίνετε γενικά χαμός τους άλλους τους απασχολεί τι θα γράψει ο Αντρικος😂😂Ήθελα να γράψω ότι η Διεθνή Ημέρα των Ρομα σήμερα αλλά ξέφυγα πάλι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog