Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σύσταση στους πολίτες για καθαρισμό οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

- Advertisement -

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά από την Κυριακή 1η Μαΐου και ολοκληρώνεται την 31η Οκτωβρίου 2022, σας γνωρίζουμε ότι οι ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές των οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους, υποχρεούνται όπως μεριμνήσουν για τον καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους προς αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασής της, έως το Σάββατο 30 Απριλίου 2022.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων προσβλέπει στην άμεση ανταπόκριση και συνεργασία των κατοίκων για την εξάλειψη των κινδύνων πυρκαγιάς, την προστασία της ανθρώπινης ζωής, τη μείωση του αριθμού εκδήλωσης πυρκαγιών υπαίθρου και τον περιορισμό των καμένων εκτάσεων.

❗Η συμβολή όλων μας στην προσπάθεια πρόληψης παραγόντων εκδήλωσης πυρκαγιών είναι καθοριστική και επιβεβλημένη για την ασφάλεια και προστασία όλων μας, καθώς και η φετινή περίοδος προβλέπεται εξαιρετικά επικίνδυνη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Δήμου στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://new.loutraki-agioitheodoroi.gr/…/systasi-stoys…/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog