Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προσοχή σκληρές εικόνες. Δείτε τα τραύματα της άτυχης γυναίκας από τα δόντια του σκύλου

- Advertisement -

Χθες στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου, γυναίκα δέχθηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή της.

Διαβάστε: Αδέσποτο κατασπάραξε γυναίκα στο Λουτράκι

Επειδή διάφοροι φιλόζωοι στέλνουν μηνύματα, ότι «παραπληροφορούμε», ότι είναι ψέμα και άλλα τετοια απαντούμε πως το περιστατικό καταγγέλθηκε αμέσως στην Αστυνομία, η οποία έσπευσε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Το Κέντρο Υγείας κατέγραψε το συμβάν, όπως και το Νοσοκομείο Κορίνθου.

Αλλά όσο μια εικόνα, δεν είναι χίλιες λέξεις, δείτε και τις φωτογραφίες από το «ήρεμο» σκυλάκι που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες στο παραλιακό πάρκο.

Προσοχή στα παιδάκια σας κυρίως που παίζουν αμέριμνα στο πάρκο…

Δείτε μερικές φωτογραφίες…..

 

Καταγγελία αναγνώστη για επικίνδυνα επιθετικά σκυλιά

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δυστυχώς, όπως με πλγροφορησε μόλις τώρα ο κτηνίατρος μου, το σκυλί δεν έχει βρεθεί γιατί κανείς δεν το αναγνώρισε με σιγουριά.. έγινε και άλλο περιστατικό χθες 30/4.. δεν έχει φωτογραφηθεί από κανέναν

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ! ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

  2. Έχει πήξει ο ερμος ετουτος ο τόπος από λογιών, λογιων, “αντιρρησιες”, “ξερολες” καθώς επισης και “άπιστους Θωμαδες”! Ε γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, δικαίουμε και εγω να αναφερω, πως ο,τι και καλα δεν διανυουμε τωρα τον μήνα Απρίλιο του ’22 και βεβαιως και να είμεθα και μιαν ανάσα από την εορτη του Πασχα και της Αναστασεως, αλλα να ισχυριστώ εντελώς αυθαιρετα και να επιμεινω μαλιστα σε αυτο, (ενάντια και στην πραγματικότητα, αλλά και στην κοινή μας λογικη), ότι ταχα εβρισκομεθα τωρα εις στον μήνα Δεκέμβριο του ’21 και έχουμε μπροστά μας εντός ολίγων ημερών, τις εορτές των Χριστουγεννων και της Πρωτοχρονιας…

  3. Τόσα χρόνια καμία αντίδραση από τον δήμο….απλά παρακολουθεί.Στο καζίνο έχουν δαγκώσει και άλλους ανθρώπους, ποδηλάτες, πεζούς κτλ. Αλλά δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα μάλλον…..

  4. Να γίνει Μυνηση κατά παντός υπεύθυνου και μετά να δούμε που βγαίνουν και λένε οι φιλοζωικό ότι το προκάλεσε το σκυλί.

  5. Αμεση θανάτωση του επικίνδυνου ζώου και μήνυση εναντίον του Δήμου και προσωπικά εναντίον του υπεύθυνου αντιδημάρχου. Να του πάρετε το σπίτι αφού δεν κάνει κάτι για την προστασία των δημοτών από τέτοιες καταστάσεις.

      • Αλήθεια πώσ συμβάλει ο σύλογός σας στην φιλοζωία;; Κάνετε δωρεάν εμβόλια στα ζώα;;; Δίνετε δωρεάν τροφές;;; Έχετε κάνει συστάσεις στα μέλη σας να υιοθετούν αδέσποτα;;; Καλύτερα να κοιτάζετε τα του οίκου σας πριν χαρακτηρίσετε γιατί το αλάνθαστο κριτήριοα για την βλακεία είναι αυστηρά η πράξη και από τέτοια δυστυχώς κ. σύλλογε ……ΤΙΠΟΤΑ.Σημείωση: Και στα προηγμένα κράτη όταν ένας σκύλος γίνεται επιθετικός ,ιδιαίτερα σε ανθρώπους,δυστυχώς επιβάλλεται ευθανασία.

  6. Μηνυση κατα του Δημου κ του αντιδημαρχου.. κ διεκδικηση γερης αποζημιωσης, μονο ετσι θα εφαρμοστει ο νομος , ο Δημος χρηματοδοτειται αδρα για τη διατηρηση κ φυλαξη αδεσποτων σε ειδικο κυνοκομειο, αλλα απ οτι φαινεται δεν πανε τα χρηματα εκει που πρεπει κ δεν εφαρμοζονται οι νομοι

  7. Μηνυση κατα του Δημου κ του αντιδημαρχου κ διεκδικηση γερης αποζημιωσης.Ο Δημος χρηματοδοτειται αδρα για τη συντηρηση κ φυλαξη αδεσποτων σε ειδικο κυνοκομειο, αλλα παιρνει τα λεφτα κ δεν εφαρμοζει το νομο

  8. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. O δήμαρχος κόπτεται για τον τουρισμό, αγνοώντας πως προέχει η σωματική ακεραιότητα δημοτών και τουριστών. Αποδείχτηκε λίγος και αυτό φαίνεται σε κάποιους πανηλίθιους που έγραφαν εδώ, ψηφίστε τον γιατί είναι καλό παιδί. Αυτό του αναγνωρίζουν ως το μοναδικό πολιτικό του προσόν. Δε νομίζω πως χρειάζεται άλλη απόδειξη. Απέτυχε να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δημοτών, ενώ τα τετράποδα πολλαπλασιάζονται και θα συμβούν κι άλλα θλιβερά.

  9. Δυστυχώς τίποτα δεν πάει καλά σε αυτόν τον τόπο ετοιμαζόμαστε να έρθουμε στο αγαπημένο μας ΛΟΥΤΡΑΚΙ για το ΠΆΣΧΑ και σκεφτόμαστε αυτήν την κατάσταση γιατί έχουμε δύο εγγόνια που πάνε στο πάρκο Τάσος Ανθης

  10. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα τώρα που ετοιμαζόμαστε να έρθουμε για το Πάσχα στο αγαπημένο μας ΛΟΥΤΡΑΚΙ μαζί με τα εγγόνια μου που πάνε με τους φίλους τους στο πάρκο

  11. Ρε να πανε να πνιγουν οι φιλοζωικες !!!! Γιατι δεν τα περνουν στα σπιτια τους αφου εχουν τοση μουρλια;;;; Εχουν τρελαθει όλες οι θειάδες με τα κωλοσκυλα!

  12. Διαβάζοντας τα σχόλια παρατηρείς το κόλλημα που έχουν οι περισσότεροι. Το κόλλημα εννοώ να πουν την κακία τους τον κακό το λόγο να πέσουν επάνω να τους φανε σαν το σκυλί της ιστορίας. 40 τόσα σχόλια στο άλλο άρθρο για το αδέσποτο. Δεν έχω δει ρε εσυς 40 σχόλια να πείτε μπράβο για κάτι. Πολλά άρθρα εδώ του μπλογκ που μπορούσατε όλοι εσείς να πείτε ένα μπράβο μια καλή κουβέντα για κάτι που έγινε ποτέ των ποτών. Γιατί έχετε γίνει έτσι ρε γαμωτο. Για τα άσχημα μόνο για να πείτε για όλους και για όλα.

    • Έξυπνοοοοο και σε αυτά που δαγκώνουν ;;;; Θα τους βγάλουμε τα δόντια;;;; Είπαμε ,και στις πιό προηγμένες χώρες όταν τα σκυλιά γίνονται επιθετικά στους ανθρώπους επιβάλλεται ευθανασία.

  13. Εδώ βγήκε κ αλεπού στην τσάρκα το σκυλι είναι αγιος αν σε δαγκώσει η αλεπού έπαθες λύσσα καλά κάνω εγώ κ δεν τα χωνεύω τα παλιοσκυλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog