Στην τοποθέτησή της κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Πρωτοπαππά, αναφέρθηκε στη «στοχοποίηση» της παράταξής της, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά από μέλη της αντιπολίτευσης.

Εξήγησε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους δεν προσήλθε στο δημοτικό συμβούλιο που ζήτησαν τα 9 μέλη της αντιπολίτευσης των υπολοίπων παρατάξεων, αφού το θεώρησε ανούσιο από τη στιγμή που η ίδια έχει αποστείλει έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο για την λειτουργία και τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και αναμένεται όπως είπε η απάντηση.

Στη συνέχεια απάντησε στα όσα της καταλόγισαν ορισμένα μέλη της αντιπολίτευσης, λέγοντας πως στην περιβόητη συνέντευξη τύπου το 80% του χρόνου καταναλώθηκε στο πρόσωπό της και σε ένα κατηγορητήριο εις βάρος της ποαράταξής της. Ενώ για τις όποιες κατηγορίες έδωσε απαντήσεις.

Εγκάλεσε την Πρόεδρο για το «κάλεσμα» όπως η ίδια είπε του δημοτικού συμβουλίου, λέγοντας «κυρία Πρόεδρε δεν καλείτε το δημοτικό συμβούλιο, συγκαλείτε δημοτικό συμβούλιο.

Εχει ενδιαφέρον να ακούσετε την τοποθέτησή της

Στη δεύτερη τοποθέτησή της κατήγγειλε τον τρόπο που αντιμετωπίσθηκε ένας δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου, ακάλεστος, αλλά όταν άρχισε να μιλά, κάποιοι σύμβουλοι αποχώρησαν, ενώ μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας και του ανεξάρτητου λόγου, πέρα από τις όποιες διαφορές θα έπρεπε να τον ακούσουν.

Δείτε ολόκληρη και τη β τοποθέτηση της Μαρίας Πρωτοπαππά