Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη εγκληματική συμμορία. Είχαν «ρημάξει» την Αθήνα, ήρθαν και στο Λουτράκι

- Advertisement -

Απόπειρα κατά συναυτουργία είναι το αδίκημα που βαρύνει τρείς αλλοδαπούς 17, 18, 20 ετών και μία 25χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Λουτράκι πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 12/4 αφού όπως προέκυψε από την έρευνα του ΑΤ Λουτρακίου, είχαν κάνει νωρίτερα απόπειρα να διαρρήξουν γνωστό Πρακτορείο ΟΠΑΠ της πόλης χωρίς να τα καταφέρουν.

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά από έλεγχο που έκανε η περίπολος της Αστυνομίας, αφού το όχημα που κινούνταν κίνησε υποψίες. Στην κατοχή της 26χρονης βρέθηκαν 2,5 γραμμάρια χασίς.

Όπως διαπιστώθηκε, η 25χρονη είναι η νεαρή που εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της για κλοπές που είχε τελέσει κατά το παρελθόν. Μάλιστα κατά την διαδικασία ταυτοποίησης μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων, διαπιστώθηκε ότι ήταν σεσημασμένη σαν άτομο υπό στοιχεία Αλβανικής καταγωγής και όχι ελληνικής και κάτοικος Αθηνών, όπως ψευδώς είχε δηλώσει .

Κατά πληροφορίες οι δράστες είχαν συστήσει συμμορία που δρούσε στην Αττική και είχαν καταφέρει πολλές κλοπές.  Ερευνάται από την Αστυνομία αν εμπλέκονται και άλλα άτομα εκτός των τεσσάρων.

Οι δράστες  οδηγήθηκαν αρμοδίως. Η 26χρονη προφυλακίστηκε ήδη,  ενώ οι υπόλοιποι θα απολογηθούν αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.

Οι δράστες είχαν σκοπό να ληστέψουν σπίτια και καταστήματα στο Λουτράκι και να επιστρέψουν με τη λεία τους στην Αθήνα..

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας έκλεβε ο τσίριζα και φόρους για να πληρώνουμε επιδόματα αλληλεγγύης σε αυτά τα αποβράσματα που αντί να βρουν μια δουλειά να κάνουν, ήθελαν να σηκώσουν ό,τι έβρισκαν στα σπίτια μας. Εύγε στην αστυνομία !!!!

  2. Παρά πολύ προσοχή τώρα το Πάσχα! Ξέρουν ότι ο κόσμος λείπει στον επιτάφιο ή στην Ανάσταση και ότι η αστυνομία είναι απασχολημένη στους επίσημους και καραδοκούν να ρημάξουν τα σπίτια μας!!! Μου έτυχε πριν μερικά χρόνια! Πολύ άσχημη εμπειρία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog