Απόπειρα κατά συναυτουργία είναι το αδίκημα που βαρύνει τρείς αλλοδαπούς 17, 18, 20 ετών και μία 25χρονη, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Λουτράκι πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 12/4 αφού όπως προέκυψε από την έρευνα του ΑΤ Λουτρακίου, είχαν κάνει νωρίτερα απόπειρα να διαρρήξουν γνωστό Πρακτορείο ΟΠΑΠ της πόλης χωρίς να τα καταφέρουν.

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν μετά από έλεγχο που έκανε η περίπολος της Αστυνομίας, αφού το όχημα που κινούνταν κίνησε υποψίες. Στην κατοχή της 26χρονης βρέθηκαν 2,5 γραμμάρια χασίς.

Όπως διαπιστώθηκε, η 25χρονη είναι η νεαρή που εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της για κλοπές που είχε τελέσει κατά το παρελθόν. Μάλιστα κατά την διαδικασία ταυτοποίησης μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων, διαπιστώθηκε ότι ήταν σεσημασμένη σαν άτομο υπό στοιχεία Αλβανικής καταγωγής και όχι ελληνικής και κάτοικος Αθηνών, όπως ψευδώς είχε δηλώσει .

Κατά πληροφορίες οι δράστες είχαν συστήσει συμμορία που δρούσε στην Αττική και είχαν καταφέρει πολλές κλοπές.  Ερευνάται από την Αστυνομία αν εμπλέκονται και άλλα άτομα εκτός των τεσσάρων.

Οι δράστες  οδηγήθηκαν αρμοδίως. Η 26χρονη προφυλακίστηκε ήδη,  ενώ οι υπόλοιποι θα απολογηθούν αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα.

Οι δράστες είχαν σκοπό να ληστέψουν σπίτια και καταστήματα στο Λουτράκι και να επιστρέψουν με τη λεία τους στην Αθήνα..