Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τάσος Σακελλαρίου στην Αντιπολίτευση: Με τακτικισμούς αποκρύπτετε την αλήθεια

- Advertisement -

Στην πρόταση μομφής που υποβλήθηκε εκ μέρους της αντιπολίτευσης στο πρόσωπο της Προέδρου του ΔΣ Σωτηρίας Κορδαλή, αναφέρθηκε αρχικά ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σακελλαρίου λέγοντας

«Γνωρίζετε όλοι την αλήθεια. Μόνο πρόταση με συμβολικό χαρακτήρα μπορείτε να κάνετε και το γνωρίζετε. Ομως δε μάθατε από τα λάθη σας και τα επαναλαμβάνετε. Την ίδια πρόταση κάνατε και για τον προηγούμενο πρόεδρο, πήγε στην Αποκεντρωμένη και πήρατε την απάντησή σας. Σήμερα κάνετε και πάλι το ίδιο. Γνωρίζετε ότι η δημοτική αρχή έχει το δικαίωμα να εκλέξει τον Πρόεδρο. Ακόμα και αν δεν θέλετε τον ορίζει με μία ψήφο. Οπότε γιατί τα κάνετε όλα αυτά»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της μη σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου, όταν το προκάλεσαν εννέα μέλη της αντιπολίτευσης και ήταν η αφορμή για την πρόταση μομφής στο πρόσωπο της Προέδρου.

Με τακτικισμούς αποκρύπτετε την αλήθεια. Το συμβούλιο δεν έγινε όχι γιατί δεν ήταν παρούσα η Πρόεδρος αλλά επειδή δεν προσήλθε και η παράταξη της Μ. Πρωτοπαππά.

Το συμβούλιο δεν έγινε γιατί δεν είχαμε απαρτία. Αν είχαμε απαρτία θα βλέπαμε ποιος θα προεδρεύσει. Αλλά δεν είπατε πόσες φορές δεν προσήλθε η αντιπολίτευση και δεν έγιναν τα δημοτικά συμβούλια. Γιατί η δημοτική αρχή είμαστε εννέα. Δεν ερχόσαστε και δεν έχουμε απαρτία.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog