Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα τρία δημοτικά σχολεία Λουτρακίου δίπλα στους πρόσφυγες της Ουκρανίας

- Advertisement -
Τα τρία Δημοτικά Σχολεία Λουτρακίου, ανταποκρινόμενα άμεσα στην έκκληση του Περιφερειακού Τμήματος Λουτρακίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συγκέντρωσαν μια πραγματικά μεγάλη ποσότητα τροφίμων, εφοδίων και  φαρμακευτικού υλικού τα οποία  προορίζονται για την ανακούφιση των προσφύγων και εκτοπισμένων από  τις εχθροπραξίες στην Ουκρανία.
Μια πολύ σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, χάρη στην πρωτοβουλία των Διευθυντών και Διδασκάλων, η οποία υλοποιήθηκε με την άκρως γενναιόδωρη προσφορά των μαθητών και των γονέων τους.
Το Π. Τμήμα Λουτρακίου εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς όλους και ιδιαίτερα στη Διευθύντρια 1ου Δημοτικού κυρία Δήμητρα Μίχα, τη Διευθύντρια 2ου Δημοτικού κυρία Μαρίνα Μαρινοπούλου και τον Διευθυντή 3ου Δημοτικού κύριο Σωτήριο Αργυρόπουλο.
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα δημοτικά σχολεία, το επιμελητήριο κορινθίας, η Εκκλησία, κρατικοί φορείς βοηθούν εμπράκτως και αληθινά, ενώ οι τσιριζαίοι μας ζάλιζαν να δεχτούμε τους λαθρο στους Αγίους που θα ήταν, όπως ψευδώς είχαν πει, μόνο γυναίκες με τα παιδιά τους. Μα έβριζε ου τάκ’ς που δεν θέλαμε, αλλά για τους ουκρανούς ου τάκ’ς ξύνεται κανονικά.

  2. Για εσένα που ασχολησαι συνεχως με τον τσιριζα (όπως τον αποκαλεις), απλώς θα σου πω κάτι που ενδεχομένως να αφορά και την τσεπη ολων μας… Σύμφωνα λοιπόν, με το πρωτοσελιδο δημοσίευμα σημερινής(16/04/22) πολιτικής εφημερίδος, ο νυν νεαρός, καθώς επισης και… φερελπις προεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, εισπράττει ανά έτος 360.000 ευρώ(!!!!), ήτοι 30.000ευρω εισοδημα τον μήνα, η διαφορετικα, και ένα χιλιαρικακι ευρωπουλα την καθε ημερα!!!! Αυτά και δίχως περαιτέρω σχόλια από εμένα…

  3. Aντί να αποπροσανατολίζεις το κοινό, σε προκαλώ να μας πεις τι έχει κάνει ο τσίπριζα για τους Ουκρανούς πρόσφυγες εκτός από μεγάλες δηλώσεις: αλληλεγγύη στον Ουκρανικό λαό, αλλά εμείς θα σας πούμε πως να κάνετε αντίσταση: με όλους σας επιτρέπουμε, πλην του τάγματος Αζώφ.

  4. A μάλιστα, ώστε λοιπόν αποπροσανατολιζω το κοινο όταν επικαλούμαι και αναφέρομαι σε δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας (και το οποίο φυσικά δεν έχει μέχρις στιγμης διαψευστει) πως ό,τι δηλαδή σε καιρούς πρωτοφανους ακριβειας, ανελεητης και δυσβαστακτης φορολογίας, άγριας λιτότητας, σκληροτατης ανέχειας, αποστερήσεως βασικοτατων αγαθών διαβιωσεως, καθως και συνεχόμενης φτωχοποιησεως και κοινωνικής εξαθλιωσεως ολοένα και περισσότερων συμπολιτών και συνανθρώπων μας, ο διευθύνων σύμβουλος & πρόεδρος της ΔΕΗ, και ο οποιος προφανως έχει τοποθετηθει από την παρούσα κυβέρνηση, εκεί, αρπάζει 360.000 ευρωπουλακια ετησίως, ξέχωρα του γεγονότος, όπως επιπλέον διαβάζω, πως κατέχει και πλαστό… master “πτυχιο”, ο εν λόγω τυπακος, αυτος… ΥΓ. Και να’ τανε και ο μόνος…

  5. Σωστά. Ασφαλώς δεν είναι μόνο αυτός. Είναι και ο ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ που διορίστηκε από τον Πολάκη γενικός διευθυντής του νοσοκομείου Σαντορίνης. Αυτός έπαιρνε λιγότερα από τον πρόεδρο της ΔΕΗ; Αλλά δες το αυτό ως 2ο ερώτημα. Το πρώτο που περιμένουμε εναγωνίως να μας απαντήσεις είναι τι έχει κάνει εμπράκτως ο τσίριζα για τους δυστυχισμένους Ουκρανούς πρόσφυγες που έχουν καταφθάσει και καταφθάνουν στη χώρα μας.

  6. Από αυτά που μας λες συνάγεται το εξής συμπερασμα: Επειδή κάποτε εδιοριζε και ο Πολάκης, κατ’ εσε δικαιολογειται το να πράττει τα ίδια, η ακόμη και χειροτερα και ο Μητσοτακης. Ωραία λογική! Όσο για αυτό που επιμονως με ρωτάς, θα σου απαντούσα με ένα σοφό και πασίγνωστο ρητό: “Εδώ ο κόσμος χάνεται και βαρκούλες αρμενιζουνε”… Τίποτα δεν έχει κάνει ουτε ο… στηριζα, όπως απολυτως τίποτα δεν έχει πραξει και ουδείς άλλος κομματικός σχηματισμος, εν Ελλαδι. Φίλε μου, ικανοποιήθηκες τώρα?!

  7. Ώστε τους φουκαράδες Ουκρανούς πρόσφυγες που κατακλύζουν την Ευρώπη ζητώντας τη βοήθειά μας και ο πόλεμος στη χώρα τους είναι οι βαρκούλες που αρμενίζουν για σένα; Άρα ο κόσμος που χάνεται, πάντα για σένα, είναι η ανησυχία του τσίριζα μήπως δεν ξαναβγεί κυβέρνηση για να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας κατά τα γκεμπελικά πρότυπα;

  8. Το “εδώ ο κόσμος χάνεται, βαρκούλες αρμενιζουνε” έχει να κάνει με το ο,τι εδώ πέρα, καθώς και ξεκάθαρα και αποδεδειγμενα, οι νυν κυβερνώντες, ολωσδιόλου δεν νοιάζονται, δεν σκοτιζονται και δεν ασχολούνται πραγματικα, ως και θα όφειλαν αντικειμενικα, απέναντι στα τεράστια και αλυτα προβλήματα και στις ανάγκες του φτωχου και ανυπερασπιστου λαουτζίκου, με αποτέλεσμα να έχουν εγκαταλείφθει στις τύχες και στην μοίρα τους, οι περισσότεροι και δη, οι οικονομικα ασθενεστεροι και αδυναμοι, Έλληνες – κατά τα άλλα, με τους δυστυχους, καταδιωκομενους και βαλομενους Ουκρανους πρόσφυγες, θα δεησουνε να κατσουνε οι νυν κρατουντες να ασχοληθουνε! Όσο γι’ αυτό, να ‘σαι πολυ σίγουρος, αγαπητέ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog