Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Tροχαίο στο Λουτράκι. Άγιο είχαν δύο νεαροί (φωτο)

- Advertisement -

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν δύο μέρες στο Λουτράκι, στη συμβολή των οδών Δαμασκηνού και Εθνικής Αντιστάσeως.

Συγκεκριμένα

ΙΧ όχημα κινούμενο κάθετα επί της Δαμασκηνού σταμάτησε στη γωνία με σκοπό να στρίψει αριστερά με κατεύθυνση προς Κόρινθο.

Μηχανή με δύο νεαρούς αναβάτες κινούνταν επί της Εθνικής Αντιστάσεως με κατεύθυνση προς Κόρινθο. Συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ με αποτέλεσμα να εκτιναχθούν οι δύο αναβάτες αρκετά μέτρα μακριά, ενώ η μηχανή προσέκρουσε και σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας υλικές ζημιές.

Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασαν αμέσως στο σημείο. Οι νεαροί διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο της Κορίνθου ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έδειχναν σοκαρισμένοι αλλά ευτυχώς όχι τραυματισμένοι σοβαρά.

Η οδηγός του ΙΧ δήλωσε στο loutrakiblog.gr

«Δεν κατάλαβα τίποτα, άκουσα ένα μπαμ και είδα κάτι μαύρο να πετά από πάνω μου. Εχω σοκαριστεί, μακάρι να είναι καλά στην υγεία τους και τα δυο παιδιά»

Ιδιοκτήτης παρακείμενου καταστήματος δήλωσε στο Loutrakiblog.gr

«Είδα κάτι μαύρο να πέφτει μπροστά από το μαγαζί μου και άκουσα ένα δυνατό μπαμ. Νόμισα πως κάτι βαρύ έπεσε από την πολυκατοικία. Βγήκα έξω και είδα το ένα παιδί πεσμένο μπροστά από το αυτοκίνητό μου. Το άλλο παιδί είχε πέσει πίσω από ένα άλλο σταθμευμένο αμάξι και προεξείχαν τα πόδια του. Τρέξαμε όλοι να τα βοηθήσουμε. Ευτυχώς είχαν τις αισθήσεις τους. Ηρθαν αμέσως τα ασθενοφόρα και τα πήγαν στο Νοσοκομείο»

Kάτοικοι καταγγέλουν ότι λόγω της στάθμευσης των αυτοκινήτων πάνω στις παλιές σιδηροδρομικές γραμμές, η ορατότητα των οδηγών που κινούνται και στη Δαμασκηνού και στην Εθνικής Αντιστάσεως είναι μηδενική με αποτελέσμα να έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα..

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog